Bouwsteen Ongerept Kakadu

Ervaar het Kakadu National Park op een heel bijzondere manier. U verblijft op heilig Aboriginal-land midden in het nationale park dat wordt omgeven door bushland en wetlands. Bewonder eeuwenoude rotstekeningen, ga op pad in het indrukwekkende Arnhemland en geniet van een heldere sterrenhemel bij het kampvuur.

Verblijf in Aboriginal-land
Bezoek Arnhemland per 4x4
Culturele cruise door wetlands
Australie-Adelaide-Koala-Melany
Melany
Australië voelt als thuiskomen voor mij. De unieke en diverse natuur, hippe steden en de gezellige Aussies maken elke reis weer fantastisch!
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Australië heeft mijn hart veroverd! De ontspannen sfeer, blije mensen, maar ook de waanzinnige natuur, onderwaterwereld en afwisselende landschappen!

Reis van dag tot dag: Ongerept Kakadu

Dag 1 Aankomst Hawk Dreaming Lodge
Dag 2 Hawk Dreaming Lodge
Dag 3 Vertrek Hawk Dreaming Lodge

100% maat werk

Dag 1 Hawk Dreaming Wilderness Lodge

Australie-Kakadu-Arhnemland-rotstekeningen Australie-Kakadu-uitgestrekte-landschap

U rijdt op eigen gelegenheid naar de parkeerplaats, waar uw gids u ophaalt voor uw avontuur in het Kakadu National Park. Per 4x4 auto rijdt u door het bushland naar uw accommodatie. Samen met uw gids gaat u op pad in het natuurgebied en bezoekt u de nabijgelegen rotskunstwerken. Geniet onder het genot van een hapje en drankje van de zonsondergang, voordat u terug gaat naar de lodge voor uw diner. Vanavond vertelt uw gids rond het kampvuur graag over de verhalen van de lokale Aboriginals.

 

Overnachting in Hawk Dreaming Lodge.
Inclusief transfer per 4x4, zonsondergang wandeling met Engelssprekende gids, diner

Dag 2 Hawk Dreaming Wilderness Lodge

Unieke ervaring in Arnhemland

Vandaag staat één van de hoogtepunten van uw reis op het programma: een uniek bezoek aan Arnhemland. Samen met uw gids gaat u per 4x4 auto het bijzondere gebied verkennen. U ontdekt uitgestrekte overstromingsvlaktes, ziet prachtige rotskunstwerken en inheemse kunstenaars aan het werk. De lunch wordt geserveerd bij de bij Inkiyu Billabong, waar u unieke vogels kunt spotten.

 

Eenmaal terug in de lodge krijgt u opnieuw de mogelijkheid om de prachtige zonsondergang te bewonderen. Ziet u de zon onder gaan boven de wetlands of vanaf de rotsen? In de lodge wordt een heerlijke maaltijd geserveerd en praat u na over de dag.

 

Overnachting in Hawk Dreaming Lodge.
Inclusief ontbijt, excursie Arnhemland met Engelssprekende gids, lunch en diner

Dag 3 Vertrek Hawk Dreaming Wilderness Lodge

Australie-Kakadu-Cruise-wetlands Australie-Kakadu-National-Park-Krokodil_1_559759 Austraie-Kakadu-Cultural-Cruise1

Na het ontbijt gaat u de wetlands van het Kakadu National Park ontdekken tijdens een culturele cruise. Stap aan boord en vaar op de schilderachtige East Alligator-rivier die Kakadu National Park en Arnhemland van elkaar scheidt. Uw Aboriginal-gids vertelt u over hun cultuur, het traditionele gebruik van vele planten en dieren en de overlevingstechnieken in de jungle. U stapt even uit in Arnhemland waar u een tentoonstelling van traditionele jacht- en verzamelwerktuigen kunt bewonderen.

 

Er is een einde gekomen aan uw culturele tour. Vanaf de parkeerplaats waar de tour eindigt, rijdt naar uw accommodatie in Kakadu National Park of Darwin of rijdt u verder in zuidelijke richting naar de outback! Wat dacht u bijvoorbeeld van een kampeersafari onder de sterrenhemel in het Red Centre?

 

Inclusief ontbijt, transfer per 4x4, culturele cruise

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën