Bouwsteen Litchfield, Kakadu & Arnhemland

Een indrukwekkende rondreis in het Top End waarbij u de prachtige natuur en interessante cultuur ontdekt. Dompel u onder in een waterpoel in het Litchfield National Park en bewonder rotstekeningen bij Ubirr Rock. U voelt u even Crocodile Dundee wanneer u door de Yellow Water Wetlands vaart in Kakadu National Park en op zoek gaat naar krokodillen. Het bezoek aan Arnhemland, waar u zich op Aboriginal-land bevindt, is een unieke ervaring.

Incl. excursie Arnhemland
Overweldigende natuur
Cruise over Yellow Water
Australie-Adelaide-Koala-Melany
Melany
Australië voelt als thuiskomen voor mij. De unieke en diverse natuur, hippe steden en de gezellige Aussies maken elke reis weer fantastisch!
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Australië heeft mijn hart veroverd! De ontspannen sfeer, blije mensen, maar ook de waanzinnige natuur, onderwaterwereld en afwisselende landschappen!

Reis van dag tot dag: Litchfield, Kakadu & Arnhemland

Dag 1   Aankomst Kakadu National Park

Dag 2   Kakadu National Park

Dag 3   Kakadu National Park

Dag 4   Vertrek Kakadu National Park

100% maat werk

Dag 1 Darwin - Kakadu National Park

Ca. 480 km / 5,5 uur

Australie-Kakadu-NP-natuur Australie-Kakadu-NP-waterval Australie-Kakadu-NP-cruise-yellow-water

Vanaf Darwin rijdt u met uw huurauto naar het onbekendere Litchfield National Park. Bushland, regenwoud, kliffen en watervallen wisselen elkaar af. Ontspan in de dompelbaden of ga zwemmen in de idyllische meertjes bij watervallen. Rondom de watervallen zijn meerdere mogelijkheden voor leuke wandelingen. Bezoek de grote termietenheuvels voordat u doorrijdt naar het volgende bijzondere natuurpark: Kakadu National Park. De natuur in het Kakadu National Park is overweldigend. Wetlands en brede rivieren zijn een thuis voor krokodillen en vele vogelsoorten. Ga op zoek naar verborgen watervallen en bewonder eeuwenoude Aboriginal rotstekeningen.

 

Overnachting in Kakadu National Park.
Inclusief huurauto

Dag 2 Kakadu National Park

Cruisen door de wetlands

Een cruise over de Yellow Water Billabong is een must-do in Kakadu National Park. Ga zitten en geniet van de bijzondere natuur om u heen. U gaat op zoek naar de unieke zoutwaterkrokodil en buffels en ziet ontelbaar veel vogelsoorten. Een heerlijk ontspannen manier om de dag te beginnen.

 

Koel vervolgens af bij één van de vele watervallen in het Kakadu National Park, zoals de Gunlom Waterhole. Bij Ubirr Rock bewondert u rotstekeningen van wel 20.000 jaar oud!

 

Overnachting in Kakadu National Park.
Inclusief huurauto, cruise Yellow Water met Engelssprekende gids

Dag 3 Kakadu National Park

Op bezoek in Arnhemland

Australie-Kakadu-NP-Arnhemland-locale-gids_1_559500 Australie-Kakadu-NP-aboriginal-kunst

Een bezoek aan Arnhemland, een echt stukje wildernis van Australië, is een unieke ervaring. De Aboriginals leven hier nog grotendeels op traditionele wijze en de natuur is overweldigend. Samen met een gids verkent u het bijzondere gebied. U leert traditionele overlevingstechnieken en ontmoet Aboriginal kunstenaars. Bezoek prachtige landschappen, spot wilde dieren, aanschouw zandstenen hellingen en ontdek eeuwenoude rotskunst. Een dag vol avontuur die u niet snel zult vergeten. 

 

Deze tour wordt tussen 1 mei tot 30 november uitgevoerd. Wilt u het Kakadu National Park in een andere periode bezoeken? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Overnachting in Kakadu National Park.

Inclusief huurauto, excursie Arnhemland met Engelssprekende gids en lunch

Dag 4 Vertrek Kakadu National Park

Vandaag verlaat u het Kakadu National Park. U kunt terugrijden naar de stad Darwin of via de Katherine Gorge en de Devil’s Marbles doorrijden in zuidelijke richting naar de outback van het Red Centre. Een mooie bouwsteen die aansluit op deze reis is ‘’Red Centre Adventure’’.

 

Inclusief huurauto

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën