Bouwsteen The Ghan Expedition

Een verblijf aan boord van de luxe trein “The Ghan” is een unieke ervaring. Tijdens deze treinreis legt u maar liefst 2.979 kilometer af. De rit brengt u in vier dagen van het tropische noorden via de outback naar het bourgondische Adelaide. Geniet onderweg van de adembenemende uitzichten vanuit uw cabine, het diner in het restaurant en ga overdag op pad. Cruise door de eeuwenoude Katherine Gorge, verken de West MacDonnell Ranges en bewonder miljoenen sterren aan de hemel.

 

Deze reis wordt uitgevoerd tussen april en oktober en vertrekt op woensdag. Wilt u de treinreis maken in een andere periode? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Unieke treinreis
Incl. excursies en maaltijden
Restaurant en lounge aan boord
Australie-Adelaide-Koala-Melany
Melany
Australië voelt als thuiskomen voor mij. De unieke en diverse natuur, hippe steden en de gezellige Aussies maken elke reis weer fantastisch!
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Australië heeft mijn hart veroverd! De ontspannen sfeer, blije mensen, maar ook de waanzinnige natuur, onderwaterwereld en afwisselende landschappen!

Reis van dag tot dag: The Ghan Expedition

Dag 1  Vertrek Darwin

Dag 2  Alice Springs

Dag 3  Coober Pedy

Dag 4  Aankomst Adelaide

100% maat werk

Dag 1 Vertrek Darwin

Diner bij het Telegraph Station in Alice Springs Australie-Ghan-Trein-03(8)

Welkom aan boord van de wereldbekende trein The Ghan! De komende vier dagen is deze luxe trein uw thuis terwijl u van het tropische Top End naar de bourgondische stad Adelaide reist. Na vertrek geniet u van het opmerkelijke uitzicht over de noordelijke landschappen. Deze middag maakt u in Katherine een eerste stop. De adembenemende en eeuwenoude Katherine Gorge ligt in het Nitmiluk National Park. Bewonder een van de natuurwonderen van de regio vanaf het water tijdens een cruise. Na een indrukwekkende cruise vervolgt u de reis naar het zuiden. Ontspan in de trein en kijk uit over de prachtige omgeving waar u doorheen rijdt. Geniet van een heerlijk diner aan boord onder het genot van goede wijnen, een gekoeld biertje of frisdrank.

 

Overnachting aan boord van The Ghan.
Inclusief gedeelde transfer, treinreis, lunch, cruise Katherine Gorge, diner, dranken

Dag 2 Alice Springs

Goodday outback!

Terwijl de zon opkomt wordt u wakker in de stad Alice Springs, waar nog meer avontuur op u staat te wachten. Verken samen met een gids de West MacDonnell Ranges, wandel door de stad of kom dicht bij de inheemse wilde dieren van het Red Centre. Optioneel kunt u kiezen voor een panoramische vlucht over de iconische monoliet Uluru! (tegen een meerprijs). Vanavond staat een spectaculair BBQ-diner op de planning bij het historische Alice Springs Telegraph Station onder de prachtige sterrenhemel.

 

Overnachting aan boord van The Ghan.
Inclusief treinreis, ontbijt, excursie naar keuze in Alice Springs, lunch, BBQ-diner Alice Springs Telegraph Station

Dag 3 Coober Pedy

Opaalhoofdstad Coober Pedy

Australie-The-Ghan-outback

Begin de dag met een stop midden in outback in Manguri, voordat u de reis vervolgt naar de opaalhoofdstad van de wereld: Coober Pedy. Meer dan de helft van de inwoners leeft hier onder de grond. Geniet van een dag vol met ontdekkingen in Coober Pedy en een gastronomische lunch op een unieke locatie: onder de grond. Het diner wordt geserveerd in de trein, waar u nog één nacht verblijft in uw cabin.

 

Overnachting aan boord van The Ghan.
Inclusief treinreis, ontbijt, excursie Coober Pedy, gastronomische lunch ondergronds in Coober Pedy, diner

Dag 4 Aankomst Adelaide

Als u wakker wordt, zult u al snel merken dat het landschap drastisch veranderd is. De okerkleuren van de outback maken plaats voor de groene velden en heuvels van Zuid-Australië. Geniet van een ontspannen brunch terwijl u de majestueuze Flinders Ranges passeert en maak u klaar voor uw aankomst halverwege de ochtend in Adelaide, waar uw avontuur met The Ghan eindigt.

 

Zuid-Australië heeft veel te bieden. Verleng uw reis en bewonder het dierenparadijs Kangaroo Island of reis met een huurauto via de prachtige natuur van de Grampians en de wereldberoemde Great Ocean Road naar de bruisende stad Melbourne.

 

Inclusief treinreis, brunch

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën