Bouwsteen Relaxen op Fitzroy Island

Wie op zoek is naar een ontspannen afsluiting, of begin van de reis, zit op Fitzroy Island wel goed! Vanaf Cairns vaart u in 45 minuten naar dit tropische eiland dat voor 97% uit nationaal park bestaat en omgeven is door prachtige zandstranden. Zwem, snorkel, kajak, ontspan of wandel dwars door het regenwoud naar het topje van het eiland voor een prachtig uitzicht over het eiland tot aan het Great Barrier Reef.

Verblijf in enige eilandresort
Cocktails aan het strand
Ook perfect voor gezinnen
Australie-Adelaide-Koala-Melany
Melany
Australië voelt als thuiskomen voor mij. De unieke en diverse natuur, hippe steden en de gezellige Aussies maken elke reis weer fantastisch!
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Australië heeft mijn hart veroverd! De ontspannen sfeer, blije mensen, maar ook de waanzinnige natuur, onderwaterwereld en afwisselende landschappen!

Reis van dag tot dag: Relaxen op Fitzroy Island

Dag 1  Aankomst Fitzroy Island

Dag 2  Fitzroy Island

Dag 3  Vertrek Fitzroy Island

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Fitzroy Island

Nudey Beach op Fitzroy Island Australie-Fitzroy-Island-schelpen Wandel de Summit Track op Fitzroy Island

Er staan u drie heerlijke dagen te wachten op een tropisch paradijs. U vaart in de ochtend van Cairns in ongeveer 45 minuten naar Fitzroy Island. Dit ongerepte eiland, gelegen in het Great Barrier Reef is omringd door koraalriffen, die te bereiken zijn vanaf de mooiste beschutte stranden met kalme wateren. Op het droge bestaat 97% uit nationaal park, met een ongerept regenwoud waar goede wandelroutes doorheen lopen. Fitzroy Island barst van de fotogenieke plekjes. Er is slechts één resort aanwezig, twee restaurants en er zijn tal van activiteiten. Extra bijzonder op het eiland is de Cairns Turtle Rehabilitation, waar zieke en gewonde schildpadden worden opgevangen en verzorgd, voordat ze weer worden vrijgelaten in de oceaan.

 

Overnachting op Fitzroy Island.                

Inclusief ferry overtocht

Dag 2 Fitzroy Island

Relaxen op Fitzroy Island

Word wakker, trek uw zwemkleding aan en neem een verfrissende ochtendduik in het heldere zeewater. Wat een fijne manier om de dag te beginnen. Vandaag heeft u een vrije dag om te zwemmen, snorkelen en u te vermaken op het eiland. Trek uw wandelschoenen aan voordat de zon op het hoogste punt staat. Ga voor de korte Secret Garden track dwars door het regenwoud. Meer uitdaging? Kies dan voor de Lighthouse of Summit Track omhoog. Het is even doorzetten maar boven wordt u getrakteerd op een spectaculair uitzicht. Een must-do is de wandeling naar het adembenemende strand Nudey Beach, Deze hike is slechts 1 kilometer lang, maar u wordt beloond met één van de mooiste stranden van Australië.

 

Overnachting op Fitzroy Island.

Dag 3 Vertrek Fitzroy Island

Australie-Fitzroy-Island-Resort-zwembad

Er is een einde gekomen aan uw verblijf op Fitzroy Island. Na het uitchecken kunt u nog een paar uurtjes doorbrengen op het eiland. Aan het eind van de middag wordt u met de boot teruggebracht naar Cairns. Combineer uw verblijf met een rondreis in het tropische noorden, bijvoorbeeld met onze Rainforest & Reef Explorer.

 

Inclusief ferry overtocht

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën