Bouwsteen Ranchstay op een resortranch

Voor een ultieme Wild West ervaring kiest u voor een verblijf op een ranch in de Rocky Mountains. De inbegrepen maaltijden en een paardrijtocht maken het gevoel compleet.

Verblijf luxe ranch
Inclusief paardrijtocht
Inclusief diners
Verenigde-Staten-Maine-Bar-Harbor
Anne
De Verenigde Staten is mijn favoriete bestemming vanwege de reismogelijkheden, variërend van Florida tot het zuidwesten, New England en de Deep South.
Noord-Amerika-zuidwest-Arches-National-Park_2_608006
Janine
Amerika heeft mijn hart gestolen vanwege de nationale parken die ik heb bezocht met een camper, zoals Zion, Bryce Canyon, Page, Moab & de Grand Canyon
Miami-beach-fietstour--6d21626b_1_621599
Lara
Amerika is een geweldige ervaring; ik heb hier een jaar gewoond en adviseer u graag bij het plannen van uw reis naar Amerika.
Amerika-New-York-Lisanne_1_582039
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San fransisco en de stranden van FLorida laten mij telkens terugkeren

Reis van dag tot dag: Ranchstay op een resortranch

Dag 1   Aankomst Ucross
Dag 2   Ucross
Dag 3   Vertrek Ucross

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Ranch at Ucross

Bijzondere overnachtingsplek

8df0e587-5e4a-46ec-97af-6f8f4b816068 5a4c4186-7fdb-4f25-9c87-e166dae6f0c5

U rijdt naar de Ranch at Ucross. Ucross ligt vlak bij Buffalo, op de weg van Yellowstone National Park naar alle bezienswaardigheden rond Rapid City. Ucross zelf is geen bijzonder dorp. U gaat hier puur voor de bijzondere accommodatie “The Ranch at Ucross” naar toe. Hier beleeft u een echt verblijf op de prairie. De ranch is een zogenaamde resort ranch. Dat betekent dat het luxe is en dat er faciliteiten zoals een zwembad zijn. Ook de kwaliteit van het eten is van hoog niveau. Ucross ligt ten oosten van de Big Horn Mountains in het noorden van de staat Wyoming.
Dwaal bij aankomst rond op de uitgestrekte ranch. Als snel staat er een luxe dinerbuffet voor u klaar. ’s Avonds is er entertainment.

 

Overnachting in Ucross.
Inclusief diner

Dag 2 Vertrek Ranch at Ucross

Te paard als een echte cowboy

Amerika-Ranch-at-Ucross-1

Het kan niet missen: in deze rustige omgeving heeft u vast heerlijk geslapen. Een luxe ontbijtbuffet staat klaar om de dag mee te beginnen. Bij uw verblijf in de Ranch at Ucross is een paardrijtocht van ruim een half uur inbegrepen. Zowel beginners als gevorderden kunnen deelnemen aan de rit. Ter plekke kunt u er voor kiezen om uw rit te paard te verlengen (tegen betaling). De omgeving is adembenemend mooi.

Daarna heeft u de rest van de dag voor uzelf. Bij het historische gebouw zijn een zwembad en een tennisbaan. Maar als u liever wat actiever bezig wilt zijn, is dat eveneens mogelijk. Er zijn prachtige hikingtrails uitgezet. Of ga golfen, riverfloaten of vissen.

Waag u aan het einde van de middag eens aan het lokale spel: hoefijzer werpen. De locals zijn er dol op. Het is heel simpel. Een soort lange spijker wordt in de grond gestoken, vanaf een afstand werpt u een hoefijzer richting de spijker. Het is de bedoeling dat het hoefijzer om de spijker heen valt.

Geniet ’s avonds na het diner bij een kampvuur van de rust in de omgeving.

 

Overnachting in Ucross.
Inclusief ontbijt, diner, paardrijtocht

Dag 3 Vertrek Ucross

Er is een einde gekomen aan uw verblijf in deze bijzondere accommodatie. Een memorabele ervaring rijker, rijdt u verder naar uw volgende bestemming. Vervolg uw reis bijvoorbeeld naar Yellowstone National Park of Grand Teton National Park.

 

Inclusief ontbijt

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën