Bouwsteen Stedentrip bruisend Chicago

Een reis naar Chicago in het noorden van de Verenigde Staten. Door de ligging aan Lake Michigan staat er altijd wind en wordt de stad ook wel de “Windy City” genoemd. Met zijn geheel eigen karakter is deze metropool niet te vergelijken met Boston, San Francisco of New York. Een stad gelegen aan het water met blues, jazz, moderne architectuur en topsport!

Boottocht: zicht op de skyline
Bezoek de Cloud Gate
Ga naar een sportwedstrijd
Verenigde-Staten-Maine-Bar-Harbor
Anne
De Verenigde Staten is mijn favoriete bestemming vanwege de reismogelijkheden, variërend van Florida tot het zuidwesten, New England en de Deep South.
Noord-Amerika-zuidwest-Arches-National-Park_2_608006
Janine
Amerika heeft mijn hart gestolen vanwege de nationale parken die ik heb bezocht met een camper, zoals Zion, Bryce Canyon, Page, Moab & de Grand Canyon
Miami-beach-fietstour--6d21626b_1_621599
Lara
Amerika is een geweldige ervaring; ik heb hier een jaar gewoond en adviseer u graag bij het plannen van uw reis naar Amerika.
Amerika-New-York-Lisanne_1_582039
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San fransisco en de stranden van FLorida laten mij telkens terugkeren

Reis van dag tot dag: Stedentrip bruisend Chicago

Dag 1   Aankomst Chicago

Dag 2   Chicago

Dag 3   Vertrek Chicago

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Chicago

Amerika-Chicago-Museum-of-Science Amerika-Chicago-Millennium-Park Amerika-Chicago-Straatbeeld

Bij aankomst in Chicago wordt u per transfer naar uw hotel gebracht in de stad. De ligging van Chicago is zo bijzonder aan Lake Michigan en de Chicago-rivier dat een boottocht langs de skyline niet mag ontbreken tijdens uw bezoek aan deze stad. Vanaf het water ziet u de imposante gebouwen. Wandelt u liever? Dan kunt u ook de langs de waterkant lopen. Doordat de stad aan het water ligt wordt de stad ook wel de Windy City genoemd. Het waait hier bijna altijd. Geniet van de indrukwekkende gebouwen in de stad en de uitgestrekte parken. De Cloud Gate in het Millennium Park leent zich uitstekend voor mooie foto’s. Loopt u hier ook onderdoor of poseert u bij de Bean?

 

Ga naar het observatieplatform van Willis Tower als u na de wandeling ook de stad nog van bovenaf wilt bewonderen.

 

Overnachting in Chicago.

Inclusief transfer

Dag 2 Chicago

Amerika-Chicago-Boottocht Amerika-Chicago-Fontein

Deze stad leeft voor de sport. Iedereen heeft wel eens gehoord van de grote basketbalspeler Michael Jordan. Hij speelde bij de Chicago Bulls! Mocht u de kans hebben, woon dan een basketbal- of ijshockeywedstrijd bij. Deze Amerikaanse ervaring in Chicago kunt u op weinig andere plaatsen evenaren.

 

Toch liever een baseball wedstrijd van de Cubs bekijken? Veel dakterrassen van de panden om het stadion heen hebben uitzicht op de wedstrijd. Hier kunt u een kaartje voor kopen en genieten van een drankje op het dakterras terwijl u de wedstrijd kijkt.

 

Overnachting in Chicago.

Dag 3 Vertrek Chicago

U wordt weer naar de luchthaven van Chicago gebracht. Vanaf hier kunt u naar uw volgende bestemming vliegen in Amerika of Canada. Waarheen vervolgt u uw reis?

 

Inclusief transfer

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën