Bouwsteen Olympisch Lake Placid in de Adirondacks

Wist u dat het gebied van de Adirondacks net zo groot is als heel Nederland? U ontdekt dus enkel een stukje tijdens uw verblijf hier. Vanaf Lake Placid zijn er veel mooie tochten door de bergen te maken. Maar stap ook eens uit en geniet van een wandeling of een kajaktocht.

Ga schaatsen op de ijsbaan
Wandel door de prachtige natuur
Kajakken op het water
Verenigde-Staten-Maine-Bar-Harbor
Anne
De Verenigde Staten is mijn favoriete bestemming vanwege de reismogelijkheden, variërend van Florida tot het zuidwesten, New England en de Deep South.
Noord-Amerika-zuidwest-Arches-National-Park_2_608006
Janine
Amerika heeft mijn hart gestolen vanwege de nationale parken die ik heb bezocht met een camper, zoals Zion, Bryce Canyon, Page, Moab & de Grand Canyon
Miami-beach-fietstour--6d21626b_1_621599
Lara
Amerika is een geweldige ervaring; ik heb hier een jaar gewoond en adviseer u graag bij het plannen van uw reis naar Amerika.
Amerika-New-York-Lisanne_1_582039
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San fransisco en de stranden van FLorida laten mij telkens terugkeren

Reis van dag tot dag: Olympisch Lake Placid in Adirondacks

Dag 1   Aankomst Adirondacks

Dag 2   Adirondacks

Dag 3   Vertrek Adirondacks

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Adirondacks

Amerika-Lake-Placid-3 Amerika-Adirondacks-3

U blijft uzelf verbazen als u door dit gebergte rijdt. Wist u dat het gebied van de Adirondacks net zo groot is als heel Nederland? U ontdekt dus enkel een stukje tijdens uw verblijf hier. Vanaf Lake Placid zijn er veel mooie tochten door de bergen te maken. Maar stap ook eens uit en geniet van een wandeling of een kajaktocht.

 

Overnachting in de Adirondacks.

Inclusief huurauto

Dag 2 Adirondacks

Amerika-Lake-Placid-2 Amerika-Lake-Placid_1_508625 Amerika-Lake-Placid-1

Deze dag is ter vrije besteding. Wandel door de natuur of maak een rit met uw auto.

 

Na uw dag in de bergen is het compacte centrum van Lake Placid erg gezellig. Bezoek de openlucht ijsbaan, waar de Olympische Spelen twee keer zijn gehouden. Ga zelf schaatsen als u er in de wintermaanden bent. Liever binnen schaatsen? Dat kan in de ijshockeyhall als er geen wedstrijden zijn. De gezellige restaurants geven u het gevoel of u op wintersport bent.

 

Overnachting in de Adirondacks.

Inclusief huurauto

Dag 3 Vertrek Adirondacks

Er is een einde gekomen aan uw verblijf in de Adirondacks. Vervolg uw route naar bijvoorbeeld New York City. Al in de grote stad geweest? Rij dan door naar Ithaca en de Fingerlakes. Zo kunt u na verblijf in Ithaca doorrijden richting de Niagara Watervallen.

 

Inclusief huurauto

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën