Bouwsteen Ontdek the Big Apple

Verblijf in de bekendste stad van de Verenigde Staten die nooit slaapt: New York. Bekijk de stad op hoogte vanaf Rockefeller Centre of boek een helikoptervlucht voor een nog hogere ervaring. Bezoek een show op Broadway en wandel door Central Park. Shop untill you Drop, als in de bekende tv-serie Sex and the City. In New York City is er oneindig veel te doen!

Fiets over de Brooklyn Bridge
Bezoek het vrijheidsbeeld
De stad die nooit slaapt
Verenigde-Staten-Maine-Bar-Harbor
Anne
De Verenigde Staten is mijn favoriete bestemming vanwege de reismogelijkheden, variërend van Florida tot het zuidwesten, New England en de Deep South.
Noord-Amerika-zuidwest-Arches-National-Park_2_608006
Janine
Amerika heeft mijn hart gestolen vanwege de nationale parken die ik heb bezocht met een camper, zoals Zion, Bryce Canyon, Page, Moab & de Grand Canyon
Miami-beach-fietstour--6d21626b_1_621599
Lara
Amerika is een geweldige ervaring; ik heb hier een jaar gewoond en adviseer u graag bij het plannen van uw reis naar Amerika.
Amerika-New-York-Lisanne_1_582039
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San fransisco en de stranden van FLorida laten mij telkens terugkeren

Reis van dag tot dag: Ontdek the Big Apple

Dag 1   Aankomst New York City

Dag 2   New York City

Dag 3   New York City

Dag 4   Vertrek New York City

100% maat werk

Dag 1 Aankomst New York City

Amerika-New-York-Central-Park_1_508091 Amerika-New-York-Statue-of-Liberty Amerika-New-York-Times-Square-1_2_508073

Welkom in The Big Apple! U wordt met een gedeelde transfer naar uw hotel in het centrum van New York gebracht.

 

Zodra u in deze stad bent kijkt u uw ogen uit. Veel herkenning, want New York City is een bekend decor uit vele films en tv-series. De gele taxi’s rijden u voorbij en de verlichting van de neonreclames op Times Square stralen u tegemoet. Wandel door het hart van Manhattan en geniet van de drukke metropool. Verdwalen doet u niet snel, want bijna alle wegen zijn genummerd. Zo kunt u eenvoudig uw hotel terugvinden als u de genummerde straat van uw hotel onthoudt.

 

Wilt u liever wat rust? Bezoek dan het Central Park. Wandel of fiets en vergeet even dat u in de stad bent die nooit slaapt.

 

Overnachting in New York City.                

Inclusief transfer

Dag 2 New York City

Vandaag kunt u verschillende hoogtepunten bezoeken. Om u in de stad te verplaatsen is het handig om een dagkaart voor de metro aan te schaffen. Wilt u toch meer zien door u boven de grond te verplaatsen? Neem dan de hop on hop off bus!

 

Wat niet mag ontbreken aan uw bezoek aan New York is het Vrijheidsbeeld! Dit standbeeld staat op een eiland en bezoekt u door een boot naar Liberty Island te nemen. Vanaf Liberty Island heeft u ook een goed zicht op de skyline van Manhattan. Mocht u het Vrijheidsbeeld enkel willen bekijken van een afstand? De publieke ferry vaart er ook langs!

 

Vele wijken zijn een bezoek waard. Wandel of fiets over de beroemde Brooklyn Bridge en ontdek de totaal andere wijk Brooklyn aan de overkant van het water. Gaat u de stad op grote hoogte ontdekken? Neem dan de lift naar boven in Rockefeller Center of in het Empire State Building. De indrukwekkende uitzichten vanaf het observatiedek zijn de moeite waard.

 

Overnachting in New York City.

Fietsen over de Brooklyn Bridge
New York City

Fietsen over de Brooklyn Bridge

Verken Lower Manhattan op twee wielen. Tijdens deze twee uur durende tour fietst u rond zuidelijk Manhattan...

Helikoptervlucht over The Big Apple
New York City

Helikoptervlucht over The Big Apple

Allemaal aan boord voor een fantastisch panoramisch uitzicht over het magische eiland Manhattan. Ervaar de...

Dag 3 New York City

Amerika-New-York-Brooklyn-Bridge-2_3_498639 Amerika-New-York-WTC

Op de plaats waar de Twin Towers stonden voor de vreselijke terroristische aanslag op 11 september 2001 vindt u nu twee prachtige monumenten. In het museum onder de herdenkingsmonumenten leert u meer over de gebeurtenis en hoort u verhalen van mensen uit de stad. Indrukwekkend om op de plaats te lopen waar dit moment wat niemand ooit vergeet, heeft plaatsgevonden. Naast deze plek staat nu ook het nieuwe World Trade Center, One World. Een nog hogere grote toren, waarin u ook naar de top kunt voor een adembenemend uitzicht!

 

’s Avonds zijn er tientallen voorstellingen van Broadway musicals in New York. Sluit u uw verblijf in de stad cultureel af?

 

Overnachting in New York City.

Dag 4 Vertrek New York City

Er is een einde gekomen aan uw reis naar New York City, u wordt naar de luchthaven gebracht. Gaat u nog meer plekken in Amerika ontdekken? U kunt vanaf hier overal naartoe vliegen of de hoogtepunten van Oost-Amerika verder ontdekken.

 

Inclusief transfer

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën