Bouwsteen Glamping Great Smoky Mountains

Het beste van twee werelden! Geniet van de voordelen van kamperen, zoals de spectaculaire locatie, midden in de natuur! En daarnaast geniet u van veel comfort in de luxe tenten. De camping waar u verblijft is de perfecte uitvalsbasis voor het Great Smoky Mountains National Park. Kronkelende rivieren en beekjes, dichte bossen en hoge bergtoppen gehuld in een blauwachtige nevel: de natuur is hier fascinerend!

Slaap in luxe tenten
Perfecte uitvalsbasis
Inclusief autohuur
Verenigde-Staten-Maine-Bar-Harbor
Anne
De Verenigde Staten is mijn favoriete bestemming vanwege de reismogelijkheden, variërend van Florida tot het zuidwesten, New England en de Deep South.
Noord-Amerika-zuidwest-Arches-National-Park_2_608006
Janine
Amerika heeft mijn hart gestolen vanwege de nationale parken die ik heb bezocht met een camper, zoals Zion, Bryce Canyon, Page, Moab & de Grand Canyon
Miami-beach-fietstour--6d21626b_1_621599
Lara
Amerika is een geweldige ervaring; ik heb hier een jaar gewoond en adviseer u graag bij het plannen van uw reis naar Amerika.
Amerika-New-York-Lisanne_1_582039
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San fransisco en de stranden van FLorida laten mij telkens terugkeren

Reis van dag tot dag: Glamping Great Smoky Mountains

Dag 1   Aankomst Great Smoky Mountains

Dag 2   Great Smoky Mountains

Dag 3   Vertrek Great Smoky Mountains

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Great Smoky Mountains

Vanuit Nashville, Atlanta of Asheville komt u aan op de glamping. Geniet van de voordelen van kamperen, zoals de spectaculaire locatie, midden in de natuur! Daarnaast geniet u van veel comfort in de luxe tenten. Het beste van twee werelden dus!

 

De Great Smoky Mountains dankt haar naam aan de mysterieuze nevel die in de bosrijke bergen hangt. Het zorgt voor spectaculaire plaatjes, met name tijdens zonsopkomst en zonsondergang. Kronkelende rivieren en beekjes, dichte bossen en hoge bergtoppen gehuld in een blauwachtige nevel: het is fascinerend! Wist u dat u in het park ook veel kans heeft om wilde dieren te spotten? Kijk niet gek op als u een beer, hert, vos of wild zwijn tegenkomt. Daarnaast zijn de Great Smoky Mountains ook het leefgebied van veel vogelsoorten.

 

 

Overnachting bij Great Smoky Mountains.                      

Inclusief huurauto

Dag 2 Great Smoky Mountains

Een hele dag de tijd om de spectaculaire natuur van het Great Smoky Mountains National Park te ontdekken. Zorg dat u tijdens uw rit over de Newfound Gap Road vaak stopt bij de vele uitzichtpunten. Clingman’s Dome is een absolute aanrader. Dit is het hoogste punt van het nationale park en om hier te komen volgt u te voet het 800-meter lange pad naar de uitkijktoren. Het uitzicht is weids en adembenemend!

 

Een mooie route om de oostkant van het park te zien is de Blue Ridge Parkway. Deze trail begint bij Cherokee en loopt helemaal door tot in Virginia. Het begin van de trail, in de Great Smoky Mountains is ook het startpunt van de historische Trail of Tears, de gedwongen verhuizing van de inheemse Cherokee-indianen. Bent u een groot fan van Dolly Parton? Dan mag een bezoek aan haar eigen attractiepark Dollywood natuurlijk niet ontbreken. Dollywood is een beetje fout en hysterisch maar misschien juist daarom erg leuk om een kijkje te nemen.

 

Overnachting bij Great Smoky Mountains.

Inclusief huurauto

Dag 3 Vertrek Great Smoky Mountains

Vandaag verlaat u de Great Smoky Mountains. Combineer de natuur met de muzieksteden van het diepe zuiden, uw eerste stop is Nashville. Bekijk ons bouwstenenoverzicht voor de mogelijkheden. 

 

Inclusief huurauto

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën