Bouwsteen Deep South: natuur en strand

Rijdt vanuit bijvoorbeeld Savannah naar Wakulla Springs en geniet van de ongerepte natuur rondom deze natuurlijke waterbron. In de prachtige, dichtbegroeide omgeving kunt u wandelen over diverse ‘nature trails’ en dieren spotten zoals alligators, schildpadden, zeekoeien, herten en vogels. Vervolgens rijdt u naar Pensacola Beach en geniet u van het parelwitte zandstrand. De perfecte combinatie om uw rondreis door het diepe zuiden van Amerika af te sluiten!

Beste combi: natuur en strand
Natuurlijke waterbron
Inclusief huurauto
Verenigde-Staten-Maine-Bar-Harbor
Anne
De Verenigde Staten is mijn favoriete bestemming vanwege de reismogelijkheden, variërend van Florida tot het zuidwesten, New England en de Deep South.
Noord-Amerika-zuidwest-Arches-National-Park_2_608006
Janine
Amerika heeft mijn hart gestolen vanwege de nationale parken die ik heb bezocht met een camper, zoals Zion, Bryce Canyon, Page, Moab & de Grand Canyon
Miami-beach-fietstour--6d21626b_1_621599
Lara
Amerika is een geweldige ervaring; ik heb hier een jaar gewoond en adviseer u graag bij het plannen van uw reis naar Amerika.
Amerika-New-York-Lisanne_1_582039
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San fransisco en de stranden van FLorida laten mij telkens terugkeren

Reis van dag tot dag: Deep South: natuur en strand

Dag 1    Aankomst Wakulla Springs

Dag 2    Wakulla Springs – Pensacola Beach

Dag 3    Pensacola Beach

Dag 4    Vertrek Pensacola Beach

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Wakulla Springs

VerenigdeStaten-Rockies-WakullaSprings-krokodil VerenigdeStaten-Rockies-WakullaSprings-omgeving_1_521332

Vanuit Florida of vanuit Savannah in Georgia rijdt u naar de omgeving van Wakulla Springs. Deze natuurlijke waterbron welke zich bevindt in het Wakulla Springs State Park vormt het begin van de Wakulla-rivier. Het is één van de grootste en oudste natuurlijke bronnen ter wereld. In de prachtige, dichtbegroeide omgeving kunt u wandelen over diverse ‘nature trails’ en dieren spotten zoals alligators, schildpadden, zeekoeien, herten en vogels. Maak een boottocht met een boot met glazen bodem en maak foto’s van zeekoeien en vissen. In de zomer is dit de perfecte locatie voor een afkoelende duik, vergeet uw zwemkleding dus niet. In het natuurpark bevindt zich een lodge waar u terecht kunt om te lunchen of dineren.

 

Overnachting bij Wakulla Springs.

Inclusief huurauto

Dag 2 Wakulla Springs – Pensacola Beach

Ca. 350 km / 3,5 uur

U laat Wakulla Springs achter u en rijdt naar Pensacola. Voor de kust van de stad ligt het schiereiland Pensacola Beach. Hier vindt u kilometerslang en hagelwit zandstrand. Op het westelijke uiteinde van het schiereiland bevindt zich Fort Pickens, dit historische fort geeft u een unieke kijk op het militaire verleden van Pensacola. Rondom het fort vindt u prachtige zandduinen en verlaten stranden. Voor diverse musea en winkels gaat u naar de binnenstad van Pensacola. Wandel over de promenade en drink een cocktail bij één van de restaurants of bars.

 

Overnachting in Pensacola Beach.

Inclusief huurauto

Dag 3 Pensacola Beach

VerenigdeStaten-Rockies-Pensacola-Beach_1_521351

Een hele dag om te relaxen op het strand of bij het zwembad. Liever iets actiefs doen? Ga naar de vuurtoren en beklim de 177 trappen naar de top. Vanaf hier heeft u een indrukwekkende uitzicht op de Golf van Mexico.

 

Overnachting in Pensacola Beach.

Inclusief huurauto

Dag 4 Pensacola Beach

Vandaag verlaat u Pensacola Beach. Nog niet genoeg gezien? Reis door naar New Orleans en breng ook een bezoek aan de andere swingende muzieksteden Memphis en Nashville. Ga naar ons bouwstenenoverzicht en bekijk de mogelijkheden.

 

Inclusief huurauto

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën