Bouwsteen Cruise naar de Bahama’s

Sluit uw rondreis af met een heerlijke cruise naar de paradijselijke eilanden van de Bahama’s! Vanuit Miami vaart u op het schip de Navigator of the Seas van Royal Caribbean richting de Bahama’s. Aan boord is van alles te doen. Er zijn meerdere zwembaden, glijbanen en er is een klimmuur, ijsbaan, escaperoom en nog veel meer. U meert aan in de hoofdstad Nassau met kleurrijke koloniale huizen en gebouwen en sluit af op het tropische eiland CocoCay.

All-inclusive verblijf
Struin door de hoofdstad Nassau
Paradijselijke eiland CocoCay
Verenigde-Staten-Maine-Bar-Harbor
Anne
De Verenigde Staten is mijn favoriete bestemming vanwege de reismogelijkheden, variërend van Florida tot het zuidwesten, New England en de Deep South.
Noord-Amerika-zuidwest-Arches-National-Park_2_608006
Janine
Amerika heeft mijn hart gestolen vanwege de nationale parken die ik heb bezocht met een camper, zoals Zion, Bryce Canyon, Page, Moab & de Grand Canyon
Miami-beach-fietstour--6d21626b_1_621599
Lara
Amerika is een geweldige ervaring; ik heb hier een jaar gewoond en adviseer u graag bij het plannen van uw reis naar Amerika.
Amerika-New-York-Lisanne_1_582039
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San fransisco en de stranden van FLorida laten mij telkens terugkeren

Reis van dag tot dag: Cruise naar de Bahama’s

Dag 1      Aan boord vanuit Miami

Dag 2      Op zee

Dag 3      Bahama’s, Nassau

 

Dag 4      Bahama’s, CocoCay

Dag 5      CocoCay - Miami

100% maat werk

Dag 1 Aan boord vanuit Miami

Amerika-Navigator-of-the-Sea-Junior-Suite Amerika-Navigator-of-the-Sea-Deck Amerika-Navigator-of-the-Sea-Hot-tub

’s Middags gaat u aan boord van het cruiseschip The Navigator of the Seas van Royal Caribbean, tijd om te relaxen! Het cruiseschip vertrekt vanaf de Port of Miami, deze haven ligt op ongeveer 15 minuten rijden vanaf Miami Beach. Nadat u bent ingecheckt kan het avontuur beginnen. Er volgt een 5-daagse, spectaculaire cruise naar de paradijselijke eilanden van de Bahama’s! 

 

Overnachting aan boord.

Inclusief maaltijden en gebruik van faciliteiten aan boord

Dag 2 Op zee

Het schip is vandaag onderweg naar de Bahama’s. Tijdens het varen op zee hoeft u zich niet te vervelen, het schip heeft namelijk talloze faciliteiten. Geniet van de zwembaden, de spectaculaire glijbanen of neem een surfles aan boord van het schip. U kunt op het schip zelfs klauteren op de klimmuur, schaatsen op de ijsbaan, lasergamen of een Escaperoom spelen! ’s Avonds is vervelen ook geen optie want u kunt naar het casino gaan, wijn proeven, een (salsa)dansles volgen of één van de spectaculaire shows bezoeken. Kortom, er is werkelijk genoeg te doen.

 

Overnachting aan boord.

Inclusief maaltijden en gebruik van faciliteiten aan boord

Dag 3 Bahama's, Nassau

Amerika-Bahamas-Fietsen

’s Ochtends om ongeveer 8.00 uur komt u aan op de Bahama’s. U meert aan in de hoofdstad van de Bahama’s, Nassau. De Bahama’s bestaan uit ongeveer 700 tropische eilanden in de Atlantische Oceaan en de hoofdstad Nassau is gelegen op het eiland New Providence. Vroeger, voordat de Spanjaarden Nassau verwoestten, heette de stad Charles Town. Nadat de stad heropgebouwd was, werd de stad vernoemd naar Willem III (Willem van Oranje-Nassau) in 1695. Nassau heeft een prachtige haven en kleurrijke architectuur. Geniet van de koloniale huizen en gebouwen of neem een duik in het turquoise water bij Cable Beach met prachtig, parelwit zand. ’s Avonds rond 21.00 uur vertrekt het schip naar de volgende bestemming op de Bahama’s.

 

Overnachting aan boord.

Inclusief maaltijden en gebruik van faciliteiten aan boord

Dag 4 Bahama’s, CocoCay

Bahamas-Long-Island-Snorkelen Bahamas-Duiken-1_1_518031 Bahamas-Duiken-2_1_518013

Na een nacht varen komt u ’s ochtends aan op het paradijselijke eiland CocoCay. Dit eiland is eigendom van Royal Caribbean en beschikt over alle faciliteiten waardoor u een onvergetelijke, relaxte dag beleeft in dit tropische paradijs. Het eiland is omringd door een hagelwit strand met helderblauw water. U kunt hier snorkelen, waterskiën, parasailen of met een cocktail relaxen in uw hangmat. Op het eiland treft u verder meerdere zwembaden, glijbanen, een zipline en een beachbar. Ook vandaag is het onmogelijk om uw te vervelen. Aan het einde van de middag gaat u weer aan boord en gaat u op weg naar de eindbestemming.

 

Overnachting aan boord.

Inclusief maaltijden en gebruik van faciliteiten aan boord

Dag 5 CocoCay - Miami

’s Ochtends komt u weer aan in de haven van Miami en gaat u helemaal uitgerust van boord. Nog langer genieten? Reis door via de Everglades naar de westkust van Florida of ga naar de Florida Keys

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën