Onze Maleisie specialist: Lara
Maleisie-Lara-Aapje

Maleisie reizen op maat

Al reizend door Maleisië ontdekt u Azië! Een rondreis waarbij u verschillende werelden ontdekt. Reis met uw eigen huurauto door West-Maleisië. Schitterende bounty-stranden, heuvelachtige landschappen en het metropool Kuala Lumpur. Op Borneo wordt u met een privéchauffeur naar de mooiste natuurgebieden gebracht. Een veelzijdig land waar u met open armen ontvangen wordt. Een uitstekende bestemming voor een reis op maat, die wij samen met u samenstellen.

Rondreizen Maleisie

Bouwstenen Maleisie

Waarom uw Maleisie reis bij Van Verre?

Onze rondreizen zijn privé-basis; u reist dus met uw eigen gezelschap door Maleisie. Dat betekent: vrijheid! Stop wanneer u wilt, maak op uw gemak foto’s of wandel door een klein dorpje. De routes bepaalt u zelf van te voren, in overleg met één van onze landendeskundigen. Slaap in sfeervolle en bijzondere hotels. Een Maleisie reis op maat van Van Verre biedt u een andere kijk op Maleisie. 

 

  • Privéreizen op maat, alles kan!
  • Gespecialiseerde landendeskundigen
  • Kleinschalige hotels en lodges
  • Kwaliteitsreizen
  • Veilig en vertrouwd op reis
Kayak-Excursie-vanuit-Kuching-8

Maleisie reizen op maat

Het tropische Maleisië is een geweldig vakantieland. Er leven verschillende bevolkingsgroepen die ieder hun eigen cultuur en tradities hebben. West-Maleisië en Maleisisch Borneo verschillen totaal van elkaar. Rondreizen door Maleisisch Borneo is qua natuur het mooist denkbare. In het junglegebied van Sarawak leeft de Iban-stam, midden in de wilde natuur. Ook Sabah, het noordelijk deel van Borneo heeft veel te bieden, zoals de mangrovejungle bij Sukau National Park en de jungle bij Danum Valley.

Maleisie reizen informatie

West-Maleisië is gelegen tussen Thailand en Singapore. Het oostelijke deel van Maleisië, Borneo, bestaat uit de staten Sabah en Sarawak. Tijdens uw reis in West-Maleisië komt u langs Kuala Lumpur, vele kleine eilandjes, de oostkust met zijn eindeloze stranden, het oudste oerwoud ter wereld: Taman Negara en de theetuinen in de Cameron Highlands. 

De steden Kuala Lumpur, Melaka en Panang kennen een koloniale geschiedenis. U kunt voor uw reis door West-Maleisië een huurauto regelen. Als u liever niet zelf rijdt, dan regelen we een chauffeur voor u. 

 

Meer informatie Maleisie

Maleisie reizen tips

  • Maak een fietstocht bij Kota Kinabalu en fiets langs kleine dorpjes.
  • Leer de fijne kneepjes van het Maleisisch koken tijdens een kookcursus.
  • Stap op de fiets in de hoofdstad Kuala Lumpur.
  • Bezoek het junglegebied van Sarawak op Maleisisch Borneo en spot orang-oetans.
  • Rust uit of bewonder de onderwaterwereld op een wit bounty-eiland.

De CO2-uitstoot van uw reis wordt voor 100% gecompenseerd

Daarnaast planten wij voor iedere geboekte nacht een boom

Lara
Lara
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest en deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Contact met Lara
Gionne3
Gionne
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest ik deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Contact met Gionne