Tijdelijk aangepaste voorwaarden. Geen aanbetaling & kosteloos annuleren tot wel 6 weken voor vertrek.Lees meer

Onze Singapore specialist: Lara
Maleisie - lara met aapje

Singapore reizen, uw privé-reis op maat

Singapore is een bestemming op zich. In dit kleinste land van Zuidoost-Azië ontmoet u verschillende bevolkingsgroepen. Maleiers, Chinezen en Indiërs hebben allemaal hun stempel op de stad Singapore gedrukt. U kijkt uw ogen uit! Singapore is één van de schoonste en veiligste landen ter wereld. Vanwege de strategische ligging is een korte vakantie naar Singapore prima te combineren met één van de andere bestemmingen in Azië.

Singapore vegetatie

Singapore vakantie - stedentrip

De stadstaat Singapore is een populaire bestemming voor een stedentrip van twee of drie dagen aan het begin of einde van een reis door Azië. De geschiedenis van de stad is terug te vinden in de koloniale gebouwen, en de immens hoge wolkenkrabbers en moderne winkelcentra stralen de welvaart van Singapore uit. Oosterse sferen proeft u in Chinatown en Little India. In de natuurparken, dierentuinen of botanische tuinen kunt u de rust en ruimte opzoeken.

Singapore-Pula-Ubin(2)

Singapore vakantie informatie

Singapore is onder het Maleisische schiereiland gelegen en bestaat uit zo’n 60 eilanden; Singapore stad ligt op het grootste eiland. Singapore wordt van het vasteland van West-Maleisië gescheiden door de straat van Johor. Een tweetal bruggen maakt het makkelijk de grens te passeren. Per bus, trein of transfer taxi kunt u gemakkelijk vanuit Singapore naar Maleisië reizen of andersom. Vanuit Singapore worden ook vele vluchten aangeboden. Singapore is daardoor ook een ideale stopover locatie.

Waarom uw Singapore vakantie door Van Verre laten verzorgen?

Onze reizen zijn privé-vakanties; u reist dus met uw eigen gezelschap. Dat betekent: vrijheid! Hoe lang u in Singapore wilt verblijven, en waar u daarvoor of daarna naartoe gaat bepaalt u zelf, in overleg met één van onze landendeskundigen. U slaapt in sfeervolle en bijzondere hotels. Een reis op maat van Van Verre biedt u een andere kijk op Singapore. Kijk bij de stedentrips Singapore om inspiratie op te doen voor uw reis. Alle reizen kunnen we aanpassen naar uw wensen.

 

  • Reizen op maat, alles kan!
  • Kwaliteitsreizen
  • Privéreizen Singapore
  • Deskundigheid
  • Sfeervolle hotels

Wat te doen in Singapore?

Singapore wordt vanuit Amsterdam non-stop aangevlogen. Als u aangekomen bent in Singapore kunt ervoor kiezen daar een stopover te maken. Er is genoeg te zien en te beleven in Singpapre, bekijk onderstaande video van Singapore maar eens!

De CO2-uitstoot van uw reis wordt voor 100% gecompenseerd

Daarnaast planten wij voor iedere geboekte nacht een boom

Lara
Lara
Singapore is een leuke stop-over bestemming. Deze compacte stad kunt u gemakkelijk in één á twee dagen bezoeken.
Contact met Lara