Reisadvies op maat
Bel ons of kom langs, maak een afspraak
Vraag vrijblijvend een offerte aan
ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds

Momenteel duurt het langer dan gebruikelijk voordat u een persoonlijk reisvoorstel van ons ontvangt.Lees meer

Waarom ook uw vliegticket boeken via Van Verre?

Van Verre heeft ticketprijzen, die vaak voordeliger zijn dan op een ticketsite, met name als u tijdig boekt.

Wij hebben namelijk speciale tarieven van de luchtvaartmaatschappijen, die lager zijn dan de gewone verkooptarieven. Deze moeten wel gekoppeld zijn aan een landarrangement, is voorwaarde van de airlines. We mogen deze dan ook in principe niet los publiceren.

Wij stellen dus een totaalpakket samen, gebaseerd op uw wensen, met de daarbij behorende totaalprijs per persoon.

 

Het staat u natuurlijk vrij om uw tickets op een ticketsite te boeken. Maar via Van Verre bent u in veel gevallen beter af:

 

1) Ticket in optie zetten

Het voordeel: de zekerheid dat uw stoelen zijn gereserveerd en dat de prijs van het ticket vaststaat. De optie is gratis en vrijblijvend. U kunt dan op uw gemak in overleg met ons uw reis samenstellen. Onze ervaring is dat ticketprijzen in de regel niet lager maar hoger worden de langer u wacht. Opmerking: in een enkel geval (bij een aanbieding) is de optietijd kort (slechts paar dagen).

 

2) Zekerheid van het SGR en Calamiteitenfonds

Als u uw ticket bij ons heeft geboekt vormt dit samen met het landarrangement een zgn. pakket. Dit valt dan onder de dekking van het SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en het Calamiteitenfonds Reizen. Ook is dan het ticket bij de meeste verzekeraars meeverzekerd in geval van annulering.

 

3) Wanneer uw vlucht vertraging heeft

Als het landarrangement en de tickets via Van Verre zijn geboekt kunnen wij in geval van vertraging of een wijziging direct op de omstandigheden inspelen.

Van Verre zorgt dan dat uw landarrangement wordt aangepast zodat uw reis zonder problemen doorgang kan vinden.

 

4) De beste vluchtcombinatie

Van Verre neemt het organiseren van het ticket compleet uit handen. Wij zoeken altijd de voordeligste vlucht bij een gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen die goed aansluit bij uw landarrangement.

 

Bij verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen we zowel de intercontinentale als de binnenlandse vluchten in 1 boeking onderbrengen; dit levert een prijsvoordeel op. Het totaal komt dan vaak stukken lager uit dan dat de vluchten los van elkaar worden geboekt.

 

5) Buitenland vertrekken

Wilt u vliegen vanaf Düsseldorf of Brussel, dan kan dat. Van Verre heeft ook vanaf deze steden speciale tarieven.

 

6) Geen brandstoftoeslagen verhoging na boeking

Zolang het ticket niet geprint is (dit betekent definitief gemaakt) worden deze verhogingen normaliter ook na boeking doorberekend.

Wij vinden het erg vervelend om na de boeking nog met verhogingen te komen. U heeft bij ons de keuze om direct bij de bevestiging van uw boeking uw tickets te laten printen. Dit voorkomt vervelende verrassingen en geeft een stuk zekerheid.