Hotels in Mui Ne

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Mui Ne. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Vietnam. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Mui Ne? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Mui Ne, Allez Boo

Dit mooie boutique resort is een echte aanrader! Bij binnenkomst in de ruime lobby kijkt u  direct de prachtige tuin in. Het resort ligt aan zee met privéstrand.

Mui Ne, Victoria Beach Resort & Spa

Het Victoria is een stijlvol resort, gelegen aan een strand met wuivende palmen. Het resort behoort tot de keten van luxe Victoria resorts in heel Vietnam.

Mui Ne, Cham Villa's

Cham Villa’s is het kleinste en meest sfeervolle boutique luxury resort in Mui Ne. Werkelijk een paradijs! In de luxe tuin met mooie boeddhabeelden liggen de villa’s verscholen.

Mui Ne, Bamboo Village Beach Resort

Zoals de naam doet vermoeden is dit resort een klein dorp, waar de kamers opgetrokken zijn uit bamboe. U loopt tussen de weelderige tuin zo naar het witte strand.

Mui Ne, Blue Ocean Resort

Het Blue Ocean resort maakt onderdeel uit van de Life Resortsgroep (zie ook onder Quy Nhon). De filosofie van deze hotelgroep is gericht op het prikkelen van onze zintuigen.

Vietnam-Gionne
Gionne
Vietnam is boeiend en afwisselend, dat heb ik wel ervaren tijdens mijn reizen voor Van Verre. Wilt u meer weten? Bel of mail mij.
Contact met Gionne