Hotels in Zuid Vietnam

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Zuid Vietnam. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Vietnam. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Zuid Vietnam? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Cai Be, Hotel Mekong Lodge

Met de prachtige ligging aan een zij-rivier van de Mekong is de Mekong Lodge een van de leukste accommodaties midden in het hart van de Mekongdelta.

Can Tho, Victoria Hotel

Een prachtig en luxe hotel in koloniale stijl. De mooie aangelegde tuin gaat over in de uiterst sfeervolle inrichting van het hotel.

Chau Doc, Victoria Hotel

Op het mooiste punt waar 3 rivieren samen komen staat dit statige koloniale hotel. Vanaf het hotel heeft u een goed zicht op het dagelijks leven op de rivieren.

Dalat, Ngoc Lan Hotel

Deze voormalige bioscoop uit de jaren zeventig is zo'n tien jaar later verbouwd tot een hotel.

Dalat, Dalat Du Parc

Bij binnenkomst in de chique lobby van dit sfeervolle boutiquehotel voelt u de grandeur van begin vorige eeuw. Een van de mooie details is het klassieke hekwerk bij de lift. Het gebouw...

Dalat, Dalat Palace Heritage Luxury Hotel

Het Dalat Palace Heritage Luxury Hotel is de crème de la crème van de koloniale tijd. Gelegen aan de westkant van het meer heeft het een prominente plaats in de stad.

Dalat, Ana Mandara

Dit luxe villa resort is schitterend gelegen op de flank van een heuvel. Heel vredig aan de rustige kant van de stad, daarom wel ver uit het centrum.

Ho Chi Minh City, Caravelle Hotel

Luxe, vriendelijkheid en topkwaliteit zijn kenmerken van dit hotel. Een verblijf in elegante kamers waar u zich snel thuis voelt.

Gionne3
Gionne van Wijnen
Vietnam is boeiend en afwisselend, dat heb ik wel ervaren tijdens mijn reizen voor Van Verre. Wilt u meer weten? Bel of mail mij.
Contact met Gionne
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.