Hotels in Zuid Vietnam

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Zuid Vietnam. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Vietnam. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Zuid Vietnam? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Cai Be, Hotel Mekong Lodge

Met de prachtige ligging aan een zij-rivier van de Mekong is de Mekong Lodge een van de leukste accommodaties midden in het hart van de Mekongdelta.

Can Tho, Victoria Hotel

Een prachtig en luxe hotel in koloniale stijl. De mooie aangelegde tuin gaat over in de uiterst sfeervolle inrichting van het hotel.

Chau Doc, Victoria Hotel

Op het mooiste punt waar 3 rivieren samen komen staat dit statige koloniale hotel. Vanaf het hotel heeft u een goed zicht op het dagelijks leven op de rivieren.

Con Dao, Villa Maison Con Dao

Lieflijk boutique hotel in Frans-koloniale stijl. Gelegen in het dorp en op loopafstand van het strand. U kunt de rest van het eiland verkennen per scooter.

Con Dao, Six Senses Resort

U baadt in luxe in het meest luxueuze resort van het eiland. U komt heerlijk tot rust in de zeer ruime villa’s op loopafstand van een van de mooiste stranden. 

Dalat, Ngoc Lan Hotel

Deze voormalige bioscoop uit de jaren zeventig is zo'n tien jaar later verbouwd tot een hotel.

Dalat, Dalat Du Parc

Bij binnenkomst in de chique lobby van dit sfeervolle boutiquehotel voelt u de grandeur van begin vorige eeuw. Een van de mooie details is het klassieke hekwerk bij de lift. Het gebouw...

Vietnam-Gionne
Gionne van Wijnen
Vietnam is boeiend en afwisselend, dat heb ik wel ervaren tijdens mijn reizen voor Van Verre. Wilt u meer weten? Bel of mail mij.
Contact met Gionne
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.