Hotels in Zuid Vietnam

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Zuid Vietnam. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw rondreis door Vietnam. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Zuid Vietnam? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Ben Tre, Mekong Home

Een thuis in de delta! U logeert bij een lokale familie, maar dan wel in uw eigen sfeervolle bungalow in de grote, groene tuin.

Cai Be, Hotel Mekong Lodge

Met de prachtige ligging aan een zijrivier van de Mekong is de Mekong Lodge een van de leukste accommodaties midden in het hart van de Mekongdelta.

Can Tho, Can Tho Ecolodge

Een rustige uitvalsbasis voor uw verkenning van de Mekongdelta. Na een enerverende dag in de groene omgeving, is het heerlijk bijkomen aan het grote zwembad. 

Can Tho, Victoria Hotel

Een prachtig en luxe hotel in koloniale stijl. De mooie aangelegde tuin gaat over in de uiterst sfeervolle inrichting van het hotel.

Cat Tien National Park, Jungle Lodge

Moderne lodge met nette kamers. Rustig gelegen aan de rivier, en vlak buiten Cat Tien National Park. Met overloopzwembad met uitzicht over de rivier.

Chau Doc, Victoria Hotel

Op het mooiste punt waar 3 rivieren samen komen staat dit statige koloniale hotel. Vanaf het hotel heeft u een goed zicht op het dagelijks leven op de rivieren.

Con Dao, Six Senses Resort

U baadt in luxe in het meest luxueuze resort van het eiland. U komt heerlijk tot rust in de zeer ruime villa’s op loopafstand van een van de mooiste stranden. 

Con Dao, Villa Maison Con Dao

Lieflijk boutique hotel in Frans-koloniale stijl. Gelegen in het dorp en op loopafstand van het strand. U kunt de rest van het eiland verkennen per scooter.

Dalat, Ana Mandara

Dit luxe villa resort is schitterend gelegen op de flank van een heuvel. Heel vredig aan de rustige kant van de stad, daarom wel ver uit het centrum.

Vietnam-Gionne
Gionne
Vietnam is boeiend en afwisselend, dat heb ik wel ervaren tijdens mijn reizen voor Van Verre. Wilt u meer weten? Bel of mail mij.
Contact met Gionne
Verenigde-staten-noordoost-amerika-route66_1_606125
Mariska
Wat een fijn land is dit. Je bevindt je echt in Azië, heel authentiek. Traditionele bergvolkeren, mooie natuur en rijstvelden.
Contact met Mariska
Azie-Vietnam-Hoi-An_1_613460
Danique
De diversiteit van het land, de ene keer groen, de andere keer water, heeft mij verliefd doen worden op Vietnam.
Contact met Danique