Hotels in Koh Samui

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Koh Samui. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Thailand. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Koh Samui? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Koh Samui, Baan Haad Ngam

Een kleinschalig en lieflijk resort in een prachtige omgeving. Thaise architectuur gecombineerd met alle moderne gemakken. Heerlijk tot rust komen in de serene natuurpracht.

Koh Samui, Muang Samui

Het Muang Samui boutique resort is van alle luxe voorzien. Geheel in traditionele Thaise stijl gebouwd is het resort ideaal voor een verblijf in het prachtige Thailand.

Koh Samui, Napasai Resort

Een rustig, vreedzaam en luxueus resort gelegen op een heuvel, in een fraaie tropische tuin. Dé plek om aan het privé-strand of zwembad, in alle afzondering, heerlijk te ontspannen.

Koh Samui, Pavilion Samui Boutique Resort

Het Pavilion is een idyllisch boutique resort gelegen in tropische tuinen, op een stille locatie. Het kijkt uit op het Lamai strand en bestaat uit kamers en bungalows in Thaise stijl. 

Koh Samui, Peace Resort

Het Peace Resort op Koh Samui is een hotel dat dé perfecte combinatie van rust, entertainment en persoonlijkheid lijkt te combineren.

Koh Samui, The Passage Samui Villas & Resort

Het prachtige (voormalige Mövenpick Resort) ligt op een heel rustig punt van het mooie Koh Samui, aan Laem Yai Beach. Het is een exclusief hotel met bijzonder goede voorzieningen en...

Koh Samui, The Tongsai Bay

Een luxueus resort dat heerlijk rustig gelegen tegen de heuvels van Bo Phut. Het resort ligt aan eigen baai waarvan je vanaf het privé-strand direct kunt snorkelen.

Koh Samui, Weekender Resort

Het Weekender hotel is een strak hotel met ruime kamers, het terrein ligt direct aan het strand.

Nicole-Chiang-Rai
Nicole
Thailand is zo'n fascinerend en afwisselend land, van de bergvolkeren in het noorden tot de mooie eilanden in het zuiden. Ik vertel het u graag!
Contact met Nicole