Momenteel duurt het langer dan gebruikelijk voordat u een persoonlijk reisvoorstel van ons ontvangt.Lees meer

Hotels in Stranden en Zuid Thailand

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd voor een rondreis door Thailand. Van eenvoudige, maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in Zuid-Thailand of op de bounty-eilanden. In Thailand werken veel hotels met leuke vroegboekkortingen of speciale aanbiedingen. Vraag ons naar de mogelijkheden, ook als de keus van uw hotel niet in onderstaand overzicht staat.

Bang Saphan Noi, Sailom Resort

Het Sailom resort is gelegen in Bang Saphan Noi, ongeveer 380 kilometer onder Bangkok. Vanuit dit resort heeft u een spectaculair uitzicht over het eiland Thalu.

Hua Hin, Baan Talay Dao Resort

Gelijk wanneer u in het Baan Talay Dao resort aankomt, voelt u de rust en vriendelijkheid van dit kleine resort.

Hua Hin, Baan Bayan

Met slechts 21 kamers is het Baan Bayan hotel een van de kleinere hotels in Hua Hin

Hua Hin, Anantara Resort & Spa

Schitterend aangelegd resort, met een prachtige tropische tuin en zwembad, gelegen aan de golf van Siam.

Hua Hin, The Rock Beachfront

U vindt dit hotel direct aan het strand van Takiab Beach. Een goede locatie waarvandaan u alle kanten op kunt.

Khao Lak, Paradise Resort

Een bijzonder fraai, kleinschalige accommodatie direct aan het lange zandstrand van Khao Lak. De ‘regenwoud’tuin doet u vermoeden midden in het oerwoud te zijn.

Khao Sok, Anurak Community Lodge

De beste accommodatie in de omgeving. Ideale accommodatie voor zowel stellen als voor families. Een verblijf waar je echt even één bent met de natuur.

Khao Sok, Khao Sok Boutique Camps

Vanaf uw eigen veranda ziet u de zon onder gaan achter de hoge bergen. Onder het genot van een heerlijk ontbijt of diner uitkijken over de jungle van het Khao Sok National Park.

Khao Sok, Elephant Hills, Elephant Camp

Wakker worden door de roep van apen en andere geluiden recht uit de natuur? De luxe safaritenten liggen middenin de ongerepte natuur van Khao Sok.

Khao Sok, Paradise resort

Een warm welkom kunt u verwachten in dit fijne resort. Het kleinschalige resort met boomhutten en luxere tenten is een ideaal verblijf voor uw bezoek aan het Khao Sok Nationaal Park.

Koh Chang, Gajapuri Resort & Spa

Het Gajapuri Resort bestaat uit leuke houten bungalows en villa’s bij het strand. Een kleinschalige accommodatie bij het gezellige Kai Bae Beach.

Nicole-Chiang-Rai
Nicole
Thailand is zo'n fascinerend en afwisselend land, van de bergvolkeren in het noorden tot de mooie eilanden in het zuiden. Ik vertel het u graag!
Contact met Nicole