Hotels in Noord Thailand

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Noord Thailand. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Thailand. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Noord Thailand? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Chiang Khong, Ibis Styles Chiangkhong Riverfront

Een groot complex met een fijn en mooi zwembad in het centrum van Chiang Khong. Het zwembad en restaurant hebben een mooi uitzicht op de Mekong Rivier en Laos. Het is het voormalige...

Chiang Khong, Lanjia Lodge

Lanjia lodge is gebouwd in traditionele Hmong stijl met westers comfort. De Lanjia lodge biedt  trekkingen, fietstochten, batikcursussen en u kunt vogels gaan spotten.

Chiang Mai, Anantara Hotel

Het Anantara (voormalig The Chedi) is een klassieker in Chiang Mai: een stijlvol luxe hotel, waarbij het historische bouwwerken prachtig zijn geïntegreerd met moderne architectuur. Het...

Chiang Mai, Banthai Village

Een comfortabel hotel geheel in moderne Lanna stijl en midden in het oude centrum van Chiang Mai. In de tropische tuin aan het zwembad is het heerlijk ontspannen.

Chiang Mai, Little Village

De ideal verblijf voor gezinnen die de ‘grote’ stad Chiang Mai willen mijden. Uitgebreide faciliteiten voor jong en oud in een landelijke omgeving. Verken het platteland per fiets of te...

Chiang Mai, Rimping Village

Dit kleinschalige boetiekhotel telt slechts 34 kamers en is daarom een van de leuke voordeligere hotels in Chiang Mai.

Chiang Mai, Shewe Wana boutique resort

In de tropische patiotuin met zwembad vindt u de ontspanning in dit vriendelijke en comfortabele verblijf op steenworp afstand van het centrum van Chiang Mai.

Chiang Mai, Veranda Resort and Spa

Ten westen van de stad Chiang Mai, prachtig gelegen in de stille groene bergen, ligt dit zeer luxe en prachtige resort.

Chiang Mai, Vieng Thapae Resort

Een knus hotel midden in het oude stadscentrum van Chiang Mai. Een goede uitvalbasis voor een bezoek aan deze stad waarbij het heerlijk ontspannen is aan een van de twee zwembaden.

Chiang Mai, Yaang Come Village

In het hart van Chiang Mai ligt in de schaduw van een gigantisch brede yaang-boom een juweeltje van een hotel.

Nicole-in-Thailand
Nicole Engeltjes
Thailand is zo'n fascinerend en afwisselend land, van de bergvolkeren in het noorden tot de mooie eilanden in het zuiden. Ik vertel het u graag!
Contact met Nicole
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.