Hotels in Noord Thailand

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige, maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in Noord-Thailand. In Thailand werken veel hotels met leuke vroegboekkortingen of speciale aanbiedingen. Vraag ons naar de mogelijkheden, ook als de keus van uw hotel niet in onderstaand overzicht staat.

Chiang Khong, Ibis Styles Chiangkhong Riverfront

Een groot complex met een fijn en mooi zwembad in het centrum van Chiang Khong. Het zwembad en restaurant hebben een mooi uitzicht op de Mekong Rivier en Laos. Het is het voormalige...

Chiang Khong, Lanjia Lodge

Lanjia lodge is gebouwd in traditionele Hmong stijl met westers comfort. De Lanjia lodge biedt  trekkingen, fietstochten, batikcursussen en u kunt vogels gaan spotten.

Chiang Mai, Anantara Hotel

Het Anantara (voormalig The Chedi) is een klassieker in Chiang Mai: een stijlvol luxe hotel, waarbij het historische bouwwerken prachtig zijn geïntegreerd met moderne architectuur. Het...

Chiang Mai, Banthai Village

Een comfortabel hotel geheel in moderne Lanna stijl en midden in het oude centrum van Chiang Mai. In de tropische tuin aan het zwembad is het heerlijk ontspannen.

Chiang Mai, Lanna Boutique Hotel

Het hotel is geinspireerd door de Lanna stijl, die vooral rondom Chiang Mai te vinden is. Een leuk boutique hotel opgebouwd uit meerdere, kleine gebouwen die aan elkaar verbonden zijn.

Chiang Mai, Little Village

Het ideale verblijf voor gezinnen die de ‘grote’ stad Chiang Mai willen mijden. Uitgebreide faciliteiten voor jong en oud in een landelijke omgeving. Verken het platteland per fiets of...

Chiang Mai, Na Nirand

Een pareltje aan de rivier. Een nieuw hotel, gebouwd aan de rivier met uitzicht op een 100 jaar oude boom.

Chiang Mai, Rimping Village

Dit kleinschalige boetiekhotel telt slechts 34 kamers en is daarom een van de leuke voordeligere hotels in Chiang Mai.

Chiang Mai, Shewe Wana boutique resort

In de tropische patiotuin met zwembad vindt u de ontspanning in dit vriendelijke en comfortabele verblijf op steenworp afstand van het centrum van Chiang Mai.

Chiang Mai, Veranda Resort and Spa

Ten westen van de stad Chiang Mai, prachtig gelegen in de stille groene bergen, ligt dit zeer luxe en prachtige resort.

Nicole-Chiang-Rai
Nicole
Thailand is zo'n fascinerend en afwisselend land, van de bergvolkeren in het noorden tot de mooie eilanden in het zuiden. Ik vertel het u graag!
Contact met Nicole