Hotels in Passikudah

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Passikudah. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Sri Lanka. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Passikudah? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Passikudah, Uga Bay resort

Op maar liefst 4 hectare is dit kleinschalige boutique-hotel gebouwd. U kunt zich voorstellen dat de tuin behoorlijk groot is. Wij vinden dit een prachtig boutique-resort: verfijnd.

Passikudah, Maalu Maalu Resort & Spa

Sfeervolle huisjes waarvan de daken bedekt zijn met palmboombladeren. Vanaf het restaurant loopt u over een steiger naar het zwembad en verder naar het strand.

Passikudah, Anilana Hotel

Dit redelijk kleinschalige hotel ziet er heel mooi uit, vooral de beach-chalets spreken tot de verbeelding: op een paar meter van het strand staan deze vrijstaande huisjes, u loopt zo...

Passikudah, Amaya Beach resort

Luxe hotel in moderne, strakke stijl, alles is ruim opgezet. Voor degenen die van wat grootschaliger accommodaties houden is dit een goede keuze.

foto longboat Thailand, op weg naar Damnoen Saduak
Debbie
Sri Lanka: klein en fijn! U kunt er met gemak 3 weken rondreizen en elke dag iets anders meemaken. Ideaal te combineren met de Malediven!
Contact met Debbie