Hotels in Yangon

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Yangon. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Myanmar. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Yangon? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Yangon, Best Western Chinatown

Het valt niet mee om in het centrum van Yangon een leuk en sfeervol middenklasse hotel te vinden. Het liefst willen we dan ook nog iets typisch Birmees. 

Yangon, Best Western Green Hill

Dichtbij het Kandawgyi lake ligt dit prettige hotel ietwat verscholen. De sfeer is neutraal en de kamers zijn netjes maar niet typisch Birmees ingericht.

Yangon, Chatrium Hotel

Luxe hotel dat grenst aan het Kandawgyi Lake. Het grote hotel is van alle gemakken voorzien en heeft een mooi groot zwembad.

Yangon, Clover City Center Hotel

Dit goede middenklasse hotel ligt heel gunstig: tegen het oude Engels-koloniale stadsdeel aan. U loopt zo overal naar toe. Het is geen typisch Birmees hotel, het is modern.

Yangon, Governor's Residence, boutique

Een heel bijzonder hotel, dat bij de mooiste en meest sfeervolle van Yangon behoort. Het is helemaal in oud-Engelse stijl. Het hoofdgebouw is authentiek en stamt uit 1920

Yangon, Melia

Een zeer groot (24 verdiepingen) en luxe hotel net buiten het centrum van Yangon gelegen. Op zich is het hotel keurig en super luxe, maar het zou zo in elke stad kunnen staan. U heeft...

Yangon, Park Royal Hotel

Een fijn hotel voor diegenen die 'downtown' willen verblijven. Het hotel is groot en modern.

Yangon, Savoy Hotel

In een mooi koloniaal gebouw vindt u het kleinschalige boutique hotel Savoy. Een naam die grandeur uitstraalt en het hotel doet zijn naam eer aan!

Yangon, Sedona Hotel

Na een dag sightseeing in het drukke, levendige Yangon, is het goed toeven in dit luxe 5-sterren hotel.

Yangon, Sule Shangri-la Hotel

Luxe hotel dat van alle gemakken voorzien is en met een ideale ligging in de oude stad. Als u de lobby uitstapt, staat u binnen 5 minuten bij de Sule Pagode of op de Scott Market.

Yangon, Summit Parkview

Een prima middenklasse-hotel. Het is rustig gelegen, buiten het centrum, maar op loopafstand van de schitterende (letterlijk en figuurlijk!) Shwedagon Pagoda.

Yangon, The Rose Garden hotel

The Rose Garden hotel is een prima middenklasse hotel met een goede ligging ten opzichte van de bezienswaardigheden.

Renee2
Renée
Myanmar vind ik een ontdekking! Wat heb ik genoten: al die glans en die aardige mensen, die blij zijn dat je komt. U weet me te vinden.
Contact met Renée