Hotels in Yangon

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Yangon. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Myanmar. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Yangon? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Yangon, Chatrium Hotel

Luxe hotel dat grenst aan het Kandawgyi Lake. Het grote hotel is van alle gemakken voorzien en heeft een mooi groot zwembad.

Yangon, Clover City Center Hotel

Dit goede middenklasse hotel ligt heel gunstig: tegen het oude Engels-koloniale stadsdeel aan. U loopt zo overal naar toe. Het is geen typisch Birmees hotel, het is modern.

Yangon, East Hotel

Opvallend is het hotel wel: een smal en 10 verdiepingen hoog gebouw, geschilderd in fel oranje. De ligging, middenin het centrum, is (voor de meeste reizigers) gunstig.

Yangon, Governor's Residence, boutique

Een heel bijzonder hotel, dat bij de mooiste en meest sfeervolle van Yangon behoort. Het is helemaal in oud-Engelse stijl. Het hoofdgebouw is authentiek en stamt uit 1920

Yangon, K Paradise Hotel

Op ongeveer een kwartier rijden van het stadscentrum ligt dit moderne hotel. het is een net (maar ook saai) middenklasse-accommodatie, zonder enige Birmese charme.

Yangon, Park Royal Hotel

Een fijn hotel voor diegenen die 'downtown' willen verblijven. Het hotel is groot en modern.

Yangon, Savoy Hotel

In een mooi koloniaal gebouw vindt u het kleinschalige boutique hotel Savoy. Een naam die grandeur uitstraalt en het hotel doet zijn naam eer aan!

Yangon, Sedona Hotel

Na een dag sightseeing in het drukke, levendige Yangon, is het goed toeven in dit luxe 5-sterren hotel.

Yangon, Sule Shangri-la Hotel

Luxe hotel dat van alle gemakken voorzien is en met een ideale ligging in de oude stad. Als u de lobby uitstapt, staat u binnen 5 minuten bij de Sule Pagode of op de Scott Market.

Yangon, Summit Parkview

Een prima middenklasse-hotel. Het is rustig gelegen, buiten het centrum, maar op loopafstand van de schitterende (letterlijk en figuurlijk!) Shwedagon Pagoda.

Yangon, The Loft

Van buiten zou je niet zeggen dat dit een boutique hotel is (het ziet er wat armoedig uit), maar eenmaal binnen waant u zich in een hele andere wereld!

Yangon, The Rose Garden hotel

The Rose Garden hotel is een prima middenklasse hotel met een goede ligging ten opzichte van de bezienswaardigheden.

DSC_4309
Michelle Gingnagel
Myanmar is nog zo authentiek, dus voelt u zich tot dit land aangetrokken, dan kan ik het alleen maar aanbevelen. Ik help u graag met uw reis.
Contact met Michelle
Renee2
Renée Bulthuis
Myanmar vind ik een ontdekking! Wat heb ik genoten: al die glans en die aardige mensen, die blij zijn dat je komt. U weet me te vinden.
Contact met Renée
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.