Hotels in Mandalay

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Mandalay. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Myanmar. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Mandalay? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Mandalay, Amazing Mandalay

Erg leuk kleinschalig hotelletje met slechts 16 kamers in het centrum van Mandalay! Zeker een aanrader voor een middenklasse hotel in Mandalay.

 

 

 

 

Mandalay, Bagan King - Boutique

Wat een prachtig hotel! Het lijkt wel een museum! Vooral de antieke Birmese elementen met veel brons en houtsnijwerken maakt dit hotel zeer bijzonder.

Mandalay, Emerald Land Inn

Een aardig, eenvoudig middenklasse hotel. Verwacht geen luxe, de kamers zijn sober ingericht, maar ze zien er schoon uit.

Mandalay, Hotel Mandalay

Het Hotel Mandalay is een nette accommodatie. Het hotel ademt een wat ouboligge sfeer uit, maar het klopt er wel.

Mandalay, Mandalay City Hotel

Een aardig middenklasse hotel, waar nog iets van groen te vinden is, zo middenin de stad. De entree ligt verscholen in een soort steegje.

Mandalay, Rupar Mandalar boutiqueresort

Het Rupar Mandalar is het allermooiste en meest sfeervolle hotel in Mandalay. Dit boutiqueresort is kleinschalig, het heeft slechts 22 kamers en suites.

Mandalay, Sedona Hotel

De perfecte ligging van dit hotel gecombineerd met de luxe kamers maken dit hotel tot een prima verblijfplaats in Mandalay.

Mandalay, The Great Wall Hotel

In dit moderne hotel kunt u goed verblijven. De kamers zijn goed.  Mooi zijn de hoten wanden achter de bedden.

Mandalay, Triumph hotel

Prima middenklasse hotel dat sinds 2014 is geopend. Het hotel ligt wel wat afgelegen van de bezienswaardigheden, stuk buiten het centrum.

Mandalay, Yadanarbon Hotel

Bijna alle middenklasse-hotels in Mandalay zijn van dit type: hoogbouw, geen Birmese stijl. Maar het is een goede accommodatie, de kamers zijn prettig en goed.

DSC_4309
Michelle Gingnagel
Myanmar is nog zo authentiek, dus voelt u zich tot dit land aangetrokken, dan kan ik het alleen maar aanbevelen. Ik help u graag met uw reis.
Contact met Michelle
Renee2
Renée Bulthuis
Myanmar vind ik een ontdekking! Wat heb ik genoten: al die glans en die aardige mensen, die blij zijn dat je komt. U weet me te vinden.
Contact met Renée
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.