Hotels in Mandalay

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Mandalay. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Myanmar. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Mandalay? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Mandalay, Amazing Mandalay

Erg leuk kleinschalig hotelletje met slechts 16 kamers in het centrum van Mandalay! Zeker een aanrader voor een middenklasse hotel in Mandalay.

 

 

 

 

Mandalay, Bagan King - Boutique

Wat een prachtig hotel! Het lijkt wel een museum! Vooral de antieke Birmese elementen met veel brons en houtsnijwerken maakt dit hotel zeer bijzonder.

Mandalay, Eastern Palace Hotel

Een fijn stads-hotel dat in eerste instantie een beetje zakelijk oogt. Eenmaal binnen is de sfeer goed. Het is een goed hotel en aan alles is gedacht.

Mandalay, Hotel Mandalay

Het Hotel Mandalay is een nette accommodatie. Het hotel ademt een wat ouboligge sfeer uit, maar het klopt er wel.

Mandalay, Mandalay City Hotel

Een aardig middenklasse hotel, waar nog iets van groen te vinden is, zo middenin de stad. De entree ligt verscholen in een soort steegje.

Mandalay, Rupar Mandalar boutiqueresort

Het Rupar Mandalar is het allermooiste en meest sfeervolle hotel in Mandalay. Dit boutiqueresort is kleinschalig, het heeft slechts 22 kamers en suites.

Mandalay, Sedona Hotel

De perfecte ligging van dit hotel gecombineerd met de luxe kamers maken dit hotel tot een prima verblijfplaats in Mandalay.

Mandalay, Victoria Palace Hotel

Een aardig hotel dat in 2017 haar deuren geopend heeft. Vanaf de drukke 73th street rijdt u via de eigen oprijlaan naar het hotel toe. Victoria Palace is een modern hotel, type...

Mandalay, Yadanarbon Hotel

Bijna alle middenklasse-hotels in Mandalay zijn van dit type: hoogbouw, geen Birmese stijl. Maar het is een goede accommodatie, de kamers zijn prettig en goed.

Mandalay, Yadarnapon Dynasty Hotel

Wat een leuk hotel! Ik vond het echt verrassend zo midden in de grote stad Mandalay. U wandelt via een mooie tuin richting het hoofdgebouw. 

Renee2
Renée
Myanmar vind ik een ontdekking! Wat heb ik genoten: al die glans en die aardige mensen, die blij zijn dat je komt. U weet me te vinden.
Contact met Renée