Hotels in Borneo

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Borneo. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw rondreis door Borneo.. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Borneo? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Bako National Park, Bako National Park

Zeer eenvoudige jungle lodge met een fantastische ligging; midden in Bako National Park. Na vertrek van de vele dagtoeristen kunt u in alle rust genieten van de jungle.

Batang Ai, Nanga Sumpa Lodge

Eenvoudige, maar comfortabele jungle lodge met een spectaculaire ligging; midden in de jungle van het Batang Ai National Park

Batang Ai, Aiman Batang Ai Resort and Retreat

Het Batang Ai Longhouse Resort is gebouwd in traditionele longhouse-stijl. Het resort is ruim opgezet en gelegen op een met oerwoud begroeid schiereiland op de oever van het Batang Ai...

Brunei, Empire Hotel & Country Club

Het Empire Hotel is het enige strandhotel in Brunei. Het resort biedt enorm veel faciliteiten (u kunt hier allerlei sporten beoefenen) en is gelegen aan een baai met privé strand.

Brunei, The Brunei Hotel

Een goed middenklasse hotel met comfortabele kamers, in 2011 volledig opgeknapt, en daardoor een fijn overnachtingsadres in de hoofdstad van Brunei. 

Brunei, Radisson Hotel

Het Radisson Hotel is het enige hotel van een internationale keten in Brunei. Zoals alle Radisson hotels is ook dit hotel van alle comfort voorzien.

Damai, The Culvert

In The Culvert slaapt u niet in een standaard hotelkamer, maar in een comfortabele ’buis’. Een bijzondere accommodatie!

Damai, Damai Beach Resort

Het resort ligt aan een brede baai met privé-zandstrand, en aan dit zandstrand grenst een weelderige tuin waar u in de schaduw onder de palmbomen op uw ligbedje kunt genieten van het...

Damai, Damai Puri Resort & Spa

Luxe en rust staan centraal in dit stijlvolle en elegante strandresort. Al bij het inchecken in de openluchtlobby voelt u zich ontspannen door het heerlijke briesje uit zee dat...

Damai, Permai Rainforest Resort

Het Permai Rainforest Resort is een bijzonder eco-resort gelegen in de jungle en aan het strand. Hoog in de bomen zijn comfortabele boomhutten gebouwd; een bijzondere plek om te...

Damai, The Village House

Een bijzonder sfeervolle kleinschalige accommodatie. U kunt hier prima bijkomen van een lange vlucht of een reis vol indrukken. Het hotel is gebouwd op palen in traditionele Maleisische...

Lara
Lara
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest en deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Contact met Lara
Azie-maleisie-strand_2_605690
Evelyn
Maleisië heeft mijn hart gestolen. Ik heb 2,5 jaar in dit prachtige land gewoond en gewerkt. Ik heb de meest uiteenlopende plaatsen bezocht.
Contact met Evelyn
Gionne3
Gionne
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest ik deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Contact met Gionne
Maleisie-Belum-Temenggor_2_621373
Julie
Ik heb vijf jaar in Maleisië mogen wonen en ben verliefd geworden op de natuur, diverse cultuur, gastvrije bevolking en de eilanden.
Contact met Julie
Afrika-Rwanda-theevelden_1_613677
Natalie
Maleisië is zo’n veelzijdig land. Geen enkel gedeelte is gelijk aan elkaar. Slapen in de jungle of in een oud Chinees Shophouse in Penang.
Contact met Natalie