Hotels in Kalimantan

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Kalimantan. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Kalimantan? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Banjarmasin, Swiss Bel Hotel

Grenzend aan een rivier ligt het niet al te grote Swiss Bel Hotel Banjarmasin. Van buiten en in de lobby ziet het er heel aardig uit; de kamers zijn wat eenvoudig.

Berau, Hotel Bumi Segah

Groot en vrij luxe hotel net buiten het centrum van Berau. Aanraders zijn hier de vijf kamers van het zogenaamde guesthouse.

Berau, Palmy Exclusive Hotel

Hotel met mooie kamers in het centrum van Berau. Bijzonder is de skylounge: geniet met een drankje van het uitzicht.

Derawan Archipel, Maratua, Pratasaba Resort

Maratua, nog niet zo bekend, maar een tropisch paradijs met witte stranden en een kleurrijke onderwaterwereld die met een snorkel op ontdekt kan worden. Een eenvoudig maar leuke resort...

Derawan Archipel, Pahabanan, Nabucco Island Resort

Een rustig ongerept eiland met diverse zeldzame dieren. Maar vooral een ideale locatie om te duiken.

In uw cottage voelt u zich echt thuis op dit bounty eiland. Ver weg van stress en...

Derawan Archipel, Sangalaki, Sangalaki Resort

Een tropische droom: houten huisjes op een wit zandstrand. Als u het water induikt, kunt u genieten van de onderwaterwereld van het Marine National Park waarin dit eiland ligt.

Kaniungan Island, Kani Resort

In een gebied waar nog nauwelijks toeristen komen, op een idyllisch eiland in de blauwe zee, staat het Kani Resort.

Kaniungan Island, Panorama Resort

Op een rustig eiland met wit zandstrand en palmbomen en een azuurblauwe zee met prachtige onderwaterwereld voor de deur ligt het Panorama Resort.

Kutai National Park, Morio Jungle Lodge

Eenvoudige, maar gezellige lodge ín het Kutai National Park. Omdat u in het regenwoud slaapt, heeft u ’s morgens en ’s avonds de beste kans om orang-oetans en andere dieren te zien.

Emmy-azie-myanmar-Bagan_1_628989
Emmy
Als journaliste raakte ik in de ban van Azië, het liet me niet meer los. Ik begon Van Verre met mijn geliefde Indonesië.
Contact met Emmy
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée