Hotels in Kalimantan

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Kalimantan. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Kalimantan? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Balikpapan, Aston Hotel

Mooi, modern hotel aan zee van buiten in minimalistische stijl. Het is hip! Eyecatcher is het zwembad met infinite uitzicht op zee.

Balikpapan, Blue Sky Hotel

Het Blue Sky Hotel is een gemoedelijk hotel waar u zich thuis voelt en kunt genieten van de vele faciliteiten. Het hotel ligt buiten de stad.

Balikpapan, Ibis

Middenklasse hotel in het centrum van Balikpapan.  

Banjarmasin, Mercure Hotel

Mooiste hotel van Banjarmasin. Luxe, maar ook met een prachtig uitzicht over de stad en naast een shoppingmall met veel winkels en restaurants gelegen.

Banjarmasin, Rattan Inn

Prima stadshotel dat een beetje hippe, minimalistische uitstraling probeert te creëren. Het hotel is mooi ingericht.

Banjarmasin, Swiss Bel Hotel

Grenzend aan een rivier ligt het niet al te grote Swiss Bel Hotel Banjarmasin. Van buiten en in de lobby ziet het er heel aardig uit; de kamers zijn wat eenvoudig.

Berau, Rumah Kedaung

Landelijk en knus guesthouse maar toch niet ver van de luchthaven en de stad.

Berau, Palmy Hotel

Eén van de leukste hotels van de stad met mooie kamers en ligging aan de rivier.

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal