Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hotels in Malang

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Malang. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Malang? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Malang, Harris Hotel

Zoekt u een charmant modern kindvriendelijk hotel in de koele bergplaats Malang, dan is het Harris Riverside misschien wel iets voor u.

Malang, Shalimar Hotel

Een prachtig hotel gebouwd in koloniale stijl. Het hotel is een aantal jaar geleden volledig gerestaureerd en combineert een luxe, moderne inrichting met bijzondere historische details.

Malang, Tugu Park Hotel

Geen overnachting, maar een beleving! Dat is een nacht in dit bijzonder mooie Tugu hotel, dat ingericht is als een museum. 

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal