Hotels in Kalibaru

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Kalibaru. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Kalibaru? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Kalibaru, Kalibaru Cottages

Op Java zijn vele plantages en zeker in de omgeving van Kalibaru. Er zijn plantages in de buurt van dit hotel, maar er is ook een kleine plantage op het hotelterrein.

Kalibaru, Margo Utomo Agro Cottage (1)

Java is het eiland van de plantages. In Kalibaru heeft u de mogelijkheid om de sfeer van vroeger zelf te proeven en in een voormalig arbeiderswoning op een plantage te slapen.

Kalibaru, Margo Utomo II

In een mooie tuin, met op de achtergrond een gebergte ligt het lieflijke Margo Utomo II hotel, ook wel Margo Utomo Hill Resort genoemd.

Kalibaru, Rumah Kitah

Een heel lieflijk en kleinschalig hotelletje in een kampung. Er zijn maar 4 kamers, maar wel een zwembad en een enorm grote tuin.

Kalibaru, Rumah Senang

Senang betekent “je lekker voelen, je op je gemak voelen”; en wij verzekeren u dat u dat gevoel meteen zult hebben als u arriveert in dit lieflijke en gezellige accommodatie.

Kalibaru, Villa Bugis

Bent u op zoek naar rust, kleinschaligheid en een kennismaking met het echte Indonesische leven, dan is een verblijf in Villa Bugis een aanrader.

Kalibaru, Villa Kendi

Een heerlijke plek om te ontspannen. Het kleinschalige hotel is rustig gelegen en de kamers worden omgeven door een prachtige tuin.

Chantal1
Chantal Heere
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.