Hotels in Bogor

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Bogor. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Bogor? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Bogor, 101 Hotel

Een overweldigend entree met een waterpartij met karpers aan de ene kant en een hoog uitzicht over de stad aan de andere kant.

Bogor, Novotel Coralia

Zeer smaakvol hotel in boutique-stijl. Novotel Coralia heeft een mooie entree met veel waterpartijen en een prachtig aangelegde tuin.

Bogor, Salak Hotel

Uitmuntend qua ligging: schuin tegenover paleis Buitenzorg en de botanische tuin.

Bogor, The Melchior

Stijlvol hotel in prachtig gerenoveerd gebouw in een oase van rust, in de botanische tuin van Bogor.

Bogor, The Mirah Hotel

In de buurt van de oude koloniale wijk ligt dit prettige, middenklasse hotel.

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal