Hotels in Batu

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Batu. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Batu? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Batu, De Daunan Guesthouse

Een woonhuis met in de grote tuin waar ook veel planten worden gekweekt en groente wordt verbouwd, een aantal kamers.

Batu, Kartika Wijaya Hotel

Prachtige art-deco accenten sieren dit stijlvolle koloniale hotel dat gebouwd is in 1891.

Batu, Villa Hollanda

Villa met schitterend uitzicht over Batu en zijn groene omliggende bergen. De kamers in de villa zijn erg eenvoudig: er staat een bed en er is een douche met warm water.

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal