Hotels in Santiago de Chile & Centraal-Chili

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige, maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in Santiago de Chile & Centraal-Chili. Staat uw hotel niet in onderstaand overzicht? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Algarrobo, Winery Hotel Algarrobo

Het blauwe water van het zwembad contrasteert met de groene omgeving. Neem plaats in één van de ligstoelen die bij het zwembad staan en droom weg.

Casablanca Valley, Casona Matetic

Verblijf op een luxe wijnlandgoed in de Casablanca Valley met, behalve een bezoek aan de bodega, goede mogelijkheden om te fietsen of paard te rijden. Rustig gelegen.

Chillán, Diego de Almagro Hotel

Modern hotel, een prima overnachtingsplaats op de route tussen Temuco en Santiago. Met zwembad. Goede ligging in het centrum van Chillán.

Chiloé (Castro), Palafito 1326

Typisch houten huis van Chiloé waar een kleinschalig hotel van is gemaakt. Vanuit sommige kamers heeft u uitzicht op de baai.

Chiloé (Castro), Parque Quilquico

Luxe en authentiek zijn twee woorden die het Parque Quilquico hotel kenmerken. Prachtige ligging midden in een park. Met binnenzwembad en spa.

Colchagua Valley, Lapostolle

Chique en zeer kleinschalige accommodatie die bij een wijnlandgoed hoort. Met een infinity pool dat uitkijkt over de wijngaarden.

Santa Cruz, Santa Cruz Plaza Hotel

Op het centrale plein van Santa Cruz, de belangrijkste plaats van de Colchagua wijnregio, ligt dit historische hotel. De details en de inrichting stralen grandeur uit.

Elqui Valley, Elqui Domos

Zet op uw bucketlist: híer wilt u eens in uw leven verblijven. U slaapt in een domo. Liggend in bed met open ogen dromen bij de heldere sterrenhemel.

Eva-bij-Cueva-de-los-Manos-in-Argentinie
Eva van der Cruijsen
Latijns-Amerika is een geweldig continent wat diepe indrukken bij mij heeft achter gelaten. Ik vertel u graag meer over mijn ervaringen.
Contact met Eva