Hotels in Santiago de Chile & Centraal-Chili

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige, maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in Santiago de Chile & Centraal-Chili. Staat uw hotel niet in onderstaand overzicht? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Algarrobo, Winery Hotel Algarrobo

Het blauwe water van het zwembad contrasteert met de groene omgeving. Neem plaats in één van de ligstoelen die bij het zwembad staan en droom weg.

Casablanca Valley, Casona Matetic

Verblijf op een luxe wijnlandgoed in de Casablanca Valley met, behalve een bezoek aan de bodega, goede mogelijkheden om te fietsen of paard te rijden. Rustig gelegen.

Chillán, Diego de Almagro Hotel

Modern hotel, een prima overnachtingsplaats op de route tussen Temuco en Santiago. Met zwembad. Goede ligging in het centrum van Chillán.

Chiloé (Castro), Palafito 1326

Typisch houten huis van Chiloé waar een kleinschalig hotel van is gemaakt. Vanuit sommige kamers heeft u uitzicht op de baai.

Chiloé (Castro), Parque Quilquico

Luxe en authentiek zijn twee woorden die het Parque Quilquico hotel kenmerken. Prachtige ligging midden in een park. Met binnenzwembad en spa.

Colchagua Valley, Casa De Campo

Deze oude boerderij is een heerlijke plek om even tot rust te komen. Gelegen in de Colchagua vallei nabij de grotere stad; Santa Cruz.

Colchagua Valley, Lapostolle

Chique en zeer kleinschalige accommodatie die bij een wijnlandgoed hoort. Met een infinity pool dat uitkijkt over de wijngaarden.

Eva-profielfoto
Eva Drenth
Ik heb al diverse landen in Latijns-Amerika bezocht en de landen fascineren mij enorm. Mijn ervaringen deel ik graag met u!
Contact met Eva