Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hotels in Patagonië

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige, maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in Patagonië. Staat uw hotel niet in onderstaand overzicht? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Caleta Tortel, Hotel Entre Hielos

Knusse, familiaire sfeer in de lounge en de kamers. De kamers zijn helemaal van hout en er liggen dierenvellen op de grond.

Cochrane, Hotel Ultimo Paraíso

Smaakvol ingerichte kamers in een hotel dat helemaal in de omgeving past, maar bovendien een goed uitgangspunt is om de prachtige natuur in de omgeving te ontdekken.

Estancia Caleta Josefina

Een typisch Patagonische ervaring met een verblijf op een schapenboerderij. Bezoek de koningspinguïns vanaf de estancia.

Futaleufú, Hotel El Barranco

Knusse houten gebouw, in de kamers heeft u het idee dat u in een blokhut slaapt. Een uitstekend uitgangspunt om de natuur in de omgeving te ontdekken.

Lake Yelcho, Yelcho Patagonia

Kleinschalige accommodatie in Alpenstijl, nabij het meer van Yelcho. Geweldige locatie als u de Carretera Austral rijdt.

Eva-profielfoto
Eva Drenth
Ik heb al diverse landen in Latijns-Amerika bezocht en de landen fascineren mij enorm. Mijn ervaringen deel ik graag met u!
Contact met Eva