Hotels in Noord-Chili

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige, maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in Noord-Chili. Staat uw hotel niet in onderstaand overzicht? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Antofagasta, NH Antofagasta

De meeste hotels in Antofagasta zijn grote, hoge gebouwen. Zo ook het NH hotel. De kamers zijn ruim en hebben een balkon.

Arica, Apacheta Hotel

Wat een bijzondere architectuur! Heel strak en minimalistisch met glas en hout gebouwd. Direct op het strand gelegen. Wat ons betreft de beste plek om te verblijven in Arica.

Arica, Panamericana Arica

Aan de rand van de stad van de eeuwige lente ligt het nette Panamericana Arica. Goudgele stranden liggen aan weerszijden van het hotel.

Elqui Valley, Elqui Domos

Zet op uw bucketlist: híer wilt u eens in uw leven verblijven. U slaapt in een domo. Liggend in bed met open ogen dromen bij de heldere sterrenhemel.

Elqui Valley, Terral Hotel & Spa

Aanrader om te verblijven in de Elqui Valley, in het dorp Vicuña. Kleinschalig hotel met spa en buitenzwembad, gebouwd in de stijl van de regio.

Iquique, Diego de Almagro Iquique

Het gebouw is niet speciaal, maar het Diego de Almagro Hotel ligt op een gunstige locatie nabij het strand en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Iquique, Gavina Sens

Luxe hotel met buitenzwembad aan zee op loopafstand van het centrum van Iquique.

Iquique, Pampa Hotel

Een eenvoudig, stijlvol boutique-hotel in het kleine centrum van Iquique. 

La Serena, Campanario del Mar

Een unieke locatie in La Serena, gelegen aan het strand. Het oud-koloniale gebouw is een echte blikvanger. 

 

Eva-profielfoto
Eva Drenth
Ik heb al diverse landen in Latijns-Amerika bezocht en de landen fascineren mij enorm. Mijn ervaringen deel ik graag met u!
Contact met Eva