Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hotels in Québec

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Québec. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Canada. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Québec? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Québec City, Auberge Le Saint Pierre

In de met kasseien geplaveide straatjes van de oude stad, Vieux-Québec, ligt het kleinschalige en charmante hotel Auberge Le Saint Pierre. 

Québec City, Auberge Saint-Antoine

Een kleinschalig hotel gebouwd in de authentieke stijl van de stad, is onderdeel van de hotelketen Relais & Chateaux, een wereldwijd keurmerk voor hoogstaande restaurants en hotels.

Québec City, Delta Québec

Het Delta Québec is een groot en modern hotel, gelegen aan de rand van de oude stad van Québec-City. 

Québec City, Hotel 71

Voel the vibe van Oud-Québec in Hotel 71. Een statig gebouw in een gezellige buurt. Kamers in moderne of klassieke stijl ingericht, voorzien van alle faciliteiten die u nodig heeft.

Québec City, Hotel Clarendon

Eeuwenoud gebouw dat rust en luxe uitstraalt, maar met moderne faciliteiten. De kamers zijn ingericht in een mix van klassieke en moderne stijl. 

Québec City, Le Germain Québec

Het hotel bevindt zich in twee historische panden in de wijk Vieux-Port in de oude stad van Québec en biedt kamers met zowel moderne voorzieningen als de sfeer van vroeger. 

Canada-Banff-Fietsen
Nicole
Gigantische bergen die weerspiegelen in de meren, wereldsteden en wilde dieren zoals grizzlyberen en walvissen spotten. Wilt u dit ook ontdekken?
Contact met Nicole