Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hotels in Oost Canada

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige, maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in Oost Canada. Staat uw hotel niet in onderstaand overzicht? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Algonquin Provincial Park, Killarney Lodge

Een karakteristieke lodge gelegen in het hart van het Algonquin Provincial Park. Sinds 1935 biedt Killarney Lodge een unieke wilderniservaring in het Algonquin Provincial Park. 

Bonaventure, Riotel Bonaventure

Het Riotel Bonaventure ligt aan de Baie des Chaleurs in het charmante dorpje Bonaventure. Het biedt een duidelijke Franse flair, dicht bij de vele bezienswaardigheden in de omgeving.

Saint Alexis des Monts, Lac a l’Eau Claire

Tussen bossen en direct aan de oever van het Lac a l’Eau Claire ligt deze luxe accommodatie. Het is kleinschalig en rustig. De omgeving nodigt uit tot het maken van wandelingen.

Saint Alexis des Monts, Sacacomie Hotel

Mijmeren met uitzicht over het meer, een wandeling door het bos, zeker een bezoek aan La Mauricie National Park en helemaal bijkomen met een massage in de spa van het Sacacomie Hotel. 

Mont Tremblant, Ermitage du Lac

Middenklasse boutique hotel. In de zomer kunt u hier wandelen, een watersport beoefenen en het National Park Mont Tremblant verkennen. 

Mont Tremblant, Fairmont Tremblant

Het luxe Fairmont Tremblant ligt in het centrum van de plaats Mont Tremblant, aan de voet van de gelijknamige berg en het nationale park. 

Mont Tremblant, Le Westin Resort & Spa

Statig staat het Le Westin en in het hart van Mont Tremblant, het wintersportplaatsje van Québec bij uitstek. Het hotel ligt op een steenworp afstand van de oevers van Las Tremplant. 

Mont Tremblant, Place St. Bernard

Eet, drink en geniet met volle teugen van de bruisende vibe op het autovrije plein Place St-Bernard. Als de woorden knus en gezellig u aanspreken, bent u in hier op het goede adres.

Canada-Banff-Fietsen
Nicole
Gigantische bergen die weerspiegelen in de meren, wereldsteden en wilde dieren zoals grizzlyberen en walvissen spotten. Wilt u dit ook ontdekken?
Contact met Nicole