Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hotels in Atlantic Canada

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige, maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in Atlantic Canada. Staat uw hotel niet in onderstaand overzicht? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Pictou, Pictou Lodge

Pictou Lodge ligt direct aan de kust, er is een privé-strand. Er zijn hotelkamers maar ook chalets en houten hutten; heel sfeervol.

Digby, Harbourview Inn

Verblijf in de Harbourview Inn, een charmante en eeuwenoude accommodatie omgeven door prachtige bomen, bloementuinen en water. 

Lunenburg en omgeving, River Ridge Lodge

Dompel u onder in de unieke schoonheid, geschiedenis en cultuur van het South Shore Nova Scotia gebied en ga op ontdekkingstocht langs de Maritieme kust. 

Wolfville, Blomidon Inn

Het Blomidon Inn is gevestigd in een goed onderhouden Victoriaans herenhuis in het centrum van het stadje Wolfville. 

Wolfville, Tattingstone Inn

Drie meter hoge plafonds en een originele toegangsdeur heten u welkom in een historische setting met ontbijtserre die uitkijkt over het verzorgde terrein en een sierlijk prieel. 

Baddeck, Invervary Resort

In het hart van Cape Breton, aan de oevers van de Bras d'Or meren, ligt het resorthotel aan het begin- en eindpunt van de wereldberoemde Cabot Trail! 

Baddeck, Silver Dart Lodge

In het midden van Cape Breton Island en aan de oever van Bras d’Or Lake, vindt u de rustieke en kleinschalige Silver Dart Lodge. 

Baddeck, Water’s Inn & Gallery

The Water's Edge biedt een werkelijk unieke combinatie van prachtig ingerichte en accommodatie, plus een kunstgalerie met originele creaties.

Canada-Banff-Fietsen
Nicole
Gigantische bergen die weerspiegelen in de meren, wereldsteden en wilde dieren zoals grizzlyberen en walvissen spotten. Wilt u dit ook ontdekken?
Contact met Nicole