Hotels in Atlantic Canada

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige, maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in Atlantic Canada. Staat uw hotel niet in onderstaand overzicht? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Alma, Falcon Ridge Inn

Gelegen op een heuvel boven het rustige kustplaatsje Alma, met prachtige vergezichten over de Bay of Fundy en de aan de overkant liggende provincie Nova Scotia. 

Alma, Innisfree Bed & Breakfast

Gunstig gelegen op 1 kilometer van het beroemde Hopewell Rocks Park. Innisfree Bed & Breakfast is een prachtig gerestaureerde 160 jaar oude boerderij.

Baddeck, Invervary Resort

In het hart van Cape Breton, aan de oevers van de Bras d'Or meren, ligt het resorthotel aan het begin- en eindpunt van de wereldberoemde Cabot Trail! 

Baddeck, Silver Dart Lodge

In het midden van Cape Breton Island en aan de oever van Bras d’Or Lake, vindt u de rustieke en kleinschalige Silver Dart Lodge. 

Baddeck, Water’s Inn & Gallery

The Water's Edge biedt een werkelijk unieke combinatie van prachtig ingerichte en accommodatie, plus een kunstgalerie met originele creaties.

Caraquet, Hotel Paulin

Boutique-hotel in Victoriaanse stijl. Het gebouw is prachtig gerestaureerd maar met behoud van de oude charme en stijl. Er hangt een persoonlijke sfeer in dit familiehotel.

Charlottetown, Dundee Arms Inn

Oude herberg in Queen Anne stijl. Heel charmant door het historische karakter dat zowel het gebouw als de kamers uitstralen.

Charlottetown, Hotel on Pownal

Prima hotel op een perfecte locatie in Charlottetown op Prince Edward Island. De kamers zijn strak ingericht, maar doen door het gebruik van veel grijstinten warm en huiselijk aan. 

Charlottetown, The Great George

Historisch hotel in het centrum van Charlottetown. Leuke bijkomstigheid bij een verblijf in dit hotel is de dagelijksewandeling door het historisch centrum van het stadje.

Cheticamp, Auberge Doucet Inn

Auberge Doucet Inn ligt net buiten Cheticamp, op een heuvel met een fraai uitzicht over Cheticamp Island en de bossen van de Cape Breton Highlands.

Noord-Amerika-zuidwest-Arches-National-Park_2_608006
Janine
Canada zit vol verrassingen, met zijn prachtige landschappen, spiegelende gletsjermeren, fjorden, watervallen, bruisende steden en wildlife.
Contact met Janine
Canada-Niagara-Falls-Anne_1_622458
Anne
Canada heeft mijn hart gestolen door de ruige natuur, vriendelijke inwoners, het noorderlicht dat ik heb kunnen aanschouwen en de grizzlyberen.
Contact met Anne
Canada-Toronto-Sign-Lisanne_1_582057
Lisanne
Canada is een fantastische bestemming om te verkennen, vanwege de natuurlijke schoonheid en diverse steden.
Contact met Lisanne