Hotels Zuidkust Australie

Hieronder vindt u een overzicht van een groot aantal hotels welke wij hebben geselecteerd voor uw rondreis door Australië. Van eenvoudige, maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels langs de zuidkust van Australië. Kiest u voor een glamping-tent in het Tanja Lagoon Camp of een sprookjesachtig verblijf in het Thorngrove Manor nabij Adelaide? Staat uw hotel niet in onderstaand overzicht? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Melbourne, Mantra on Little Bourke

Gewoon een goed en luxe hotel met ruime kamers die voorzien zijn van alle faciliteiten. Het hotel is gunstig gelegen op loopafstand van bezienswaardigheden, winkels en restaurants.

Melbourne, Vibe Hotel

Waarom in het Vibe Hotel verblijven? In een stad die bekend staat om goede stijl, restaurants van wereldklasse, bekroonde galeries en levendige theaters, past het Vibe Hotel helemaal.

Melbourne, Zagame’s House

Na een dag zwerven door de straten van Melbourne is het een genot om u terug te trekken in Zagame’s House. De kamers zijn warm en sfeervol ingericht.

Sapphire Coast (Eden), Seahorse Inn

The Seahorse Inn is een luxe boutique-hotel in de stijl van een ranch. Het kleinschalige hotel ligt aan zee, nabij het plaatsje Eden. 

Sapphire Coast, Tathra Hotel

A room with a view krijgt u als u een kamer boekt bij het Tathra Hotel aan de Sapphire Coast. U kijkt uit over het blauwe water van de oceaan.

Canberra, Hotel Kurrajong Canberra

Het meest historische hotel van Canberra in een monumentaal pand met een groene tuin eromheen. Leuke authentieke details zijn in de inrichting verwerkt.

Canberra, Mantra MacArthur Hotel

Goed, modern hotel met kamers die voorzien zijn van alle faciliteiten op slechts vijf minuten rijden van het stadscentrum van Canberra.

Canberra, Peppers Gallery Hotel

Een charmant hotel in boutique stijl, in een historisch gebouw. Met strakke en modern ingerichte kamers en een bekroond Italiaans restaurant.

Jervis Bay, Huskisson Hotel

Vlucht even weg uit het leven van alle dag en boek een overnachting in Jervis Bay, in het Huskisson Hotel. Een kleinschalig hotels met modern en stijlvol ingerichte suites.

Australie-Adelaide-Koala-Melany
Melany
Australië en Nieuw-Zeeland voelen als thuiskomen voor mij. De diverse natuur, uitgestrekte wijngaarden en hippe steden maken elke reis fantastisch!
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Down Under heeft mijn hart veroverd! Van gigantische bergen, spuitende geisers tot tropische stranden en een ontspannen sfeer maakt het een droom.