Hotels Oostkust Australie

Hieronder vindt u een overzicht van een groot aantal hotels welke wij hebben geselecteerd voor uw rondreis door Australië. Van eenvoudige, maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels langs de oostkust van Australië. Wat dacht u van de luxe boomhutten van het Daintree Eco Lodge of het boutique resort Freedom Shores in Airlie Beach? Staat uw hotel niet in onderstaand overzicht? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Sydney, Best Western Haven Glebe

Ondanks dat het Best Western Haven Glebe onderdeel is van de Best Western keten, mag het zich zeker een boutique-hotel noemen. 

Sydney, Hotel Palisade

Stap terug in de tijd in het boutique hotel Palisade waar de geschiedenis nog steeds voelbaar is, maar met een moderne, industriële twist. 

Sydney, Nesuto Woolloomooloo Apartment Hotel

Deze fijne appartementen in de historische wijk Woolloomooloo zullen als een thuis voelen. Gevestigd in een prachtig monumentaal pand, tussen andere traditionele Sydney-huizen.

Sydney, Old Clare Hotel

The Old Clare is een uniek designerhotel gelegen in de centrale, historische wijk Chippendale in Sydney. 

Sydney, The Ultimo

Gevestigd in een monumentaal pand uit 1911, bevindt zich nu het eerste astrologie hotel ter wereld. The Ultimo is werkelijk een one-of-a-kind boutique hotel middenin het levendige China...

Port Stephens, Hotel Nelson

Het knusse Hotel Nelson staat garant voor een comfortabel verblijf in Port Stephens. Het hotel heeft een fantastische ligging in het gezellige centrum van Nelson Bay.

Port Stephens, The Anchorage

Het Anchorage Hotel & Spa is een luxe hotel aan de ongerepte kust bij Port Stephens. De accommodatie met een Hamptons-chique stijl biedt een spa van wereldklasse!

Hunter Valley, Hermitage Lodge

Hermitage Lodge is een sfeervol boutique hotel op een 20 hectare groot landgoed bij het plaatsje Pokolbin, in het hart van het wijngebied Hunter Valley. Wordt wakker in uw kamer met...

Hunter Valley, The Convent

Vanaf het moment dat u de hekken doorrijdt en via de lange oprit naar het authentieke landhuis rijdt, voelt u de luxe maar intieme sfeer van The Convent. 

Australie-Adelaide-Koala-Melany
Melany
Australië voelt als thuiskomen voor mij. De unieke en diverse natuur, hippe steden en de gezellige Aussies maken elke reis weer fantastisch!
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Australië heeft mijn hart veroverd! De ontspannen sfeer, blije mensen, maar ook de waanzinnige natuur, onderwaterwereld en afwisselende landschappen!