Hotels in Santa Monica

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Santa Monica. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Amerika. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Santa Monica? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Santa Monica, Loews Santa Monica

Loews Santa Monica ligt aan het strand op ongeveer 22 km van het centrum van Los Angeles en biedt uitzicht op de Stille Oceaan en het pretpark Pacific Park. 

Santa Monica, Ocean View Hotel

Het Ocean View Hotel heeft de perfecte locatie. Gunstig gelegen op slechts een steenworp afstand van het heerlijke strand en om de hoek van de Third Street Promenade. 

Santa Monica, The Georgian Hotel

Een befaamd jaren ‘40 hotel in Hollywood-glamour stijl, dat is The Georgian. Het iconische art-deco-gebouw is gunstig gelegen in het hart van Santa Monica, direct aan Ocean Avenue.

Amerika-Los-Angeles-Hollywood-Lisanne
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San Francisco en de stranden van Florida laten mij terugkeren voor meer.
Contact met Lisanne
Astrid bij Key West
Astrid
Noord-Amerika is in alles spectaculair en afwisselend! Het gevoel van vrijheid tijdens een rondreis maakt het mijn favoriete bestemming.
Contact met Astrid
New-York-Amerika
Lara
Amerika heeft mijn hart gestolen! Het gevoel van vrijheid als je met je eigen auto rijdt over eindeloze wegen zonder veel tegen te komen! Heerlijk.
Contact met Lara