Hotels in Salt Lake City

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Salt Lake City. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Amerika. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Salt Lake City? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Salt Lake City, Crystal Inn

Het Crystal Inn staat bekend om haar toewijding voor de gasten. Het doel is om "elke gast, elke dag een plezierig verblijf te bezorgen". 

Salt Lake City, Grand America Hotel

“Grand” in alle opzichten zijn de 775 kamers van het Grand America Hotel beslist! Zwembaden, zowel binnen als buiten, een spa en midden in het centrum van Salt Lake City.

Salt Lake City, Little America Hotel

The Little America is een comfortabele accommodatie in Salt Lake City met een binnen- en buitenzwembad en twee heerlijke restaurants op het terrein van het hotel. 

Amerika-Los-Angeles-Hollywood-Lisanne
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San Francisco en de stranden van Florida laten mij terugkeren voor meer.
Contact met Lisanne
Astrid bij Key West
Astrid
Noord-Amerika is in alles spectaculair en afwisselend! Het gevoel van vrijheid tijdens een rondreis maakt het mijn favoriete bestemming.
Contact met Astrid
New-York-Amerika
Lara
Amerika heeft mijn hart gestolen! Het gevoel van vrijheid als je met je eigen auto rijdt over eindeloze wegen zonder veel tegen te komen! Heerlijk.
Contact met Lara