Hotels in Cape Cod

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Cape Cod. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Amerika. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Cape Cod? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Cape Cod, Belfry Inn

Gelegen bij Cape Cod in het historische dorp genaamd Sandwich. Het Belfry Inn omvat twee gerestaureerde gebouwen met elk hun eigen karakter: 

Cape Cod, Chatham Bars Inn

Chatham Bars Inn is een luxe accommodatie die sinds 1914 een bekend kenmerk van Cape Cod is. The Historic Main Inn biedt goed ingerichte kamers en privésuites. 

Cape Cod, Ocean Gate Resort

Ocean Edge Resort and Golf Club is meer dan een strandresort in Cape Cod. De accommodatie heeft een privéstrand waar u gebruik van kunt maken afhankelijk van uw kamer.

Cape Cod, Queen Ann Inn

Deze herberg in bed & breakfast-stijl ligt vlak bij Main Street en op een steenworp afstand van de zee, in een historische omgeving. 

Amerika-Los-Angeles-Hollywood-Lisanne
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San Francisco en de stranden van Florida laten mij terugkeren voor meer.
Contact met Lisanne
Astrid bij Key West
Astrid
Noord-Amerika is in alles spectaculair en afwisselend! Het gevoel van vrijheid tijdens een rondreis maakt het mijn favoriete bestemming.
Contact met Astrid
New-York-Amerika
Lara
Amerika heeft mijn hart gestolen! Het gevoel van vrijheid als je met je eigen auto rijdt over eindeloze wegen zonder veel tegen te komen! Heerlijk.
Contact met Lara