Welgevonden Game Reserve, Wild Ivory Lodge

Zuid-Afrika

Het kleinschalige bushcamp Wild Ivory Lodge ligt op één van de meest unieke plekken in Welgevonden Wildreservaat, ver weg van de bewoonde wereld. Geniet hier van 180 graden panoramisch uitzicht op de open vlaktes en de waterdrinkplaats voor het kamp, waar altijd wild te spotten is. Deze eco-vriendelijke lodge is geheel in harmonie met de omgeving gebouwd.

Locatie

De ligging in het rustige westelijke deel van Welgevonden Wildreservaat zorgt voor grote aantrekkingskracht op onder andere antilopen. Wild Ivory Lodge grenst aan Marakele Wildreservaat, omdat er geen hekken om het park staan beweegt het wild zich vrij rond. Wees gerust na zonsondergang wordt u door de ranger begeleid naar uw tent!

Accommodatie

In Wild Ivory Lodge kunnen maar 14 personen slapen, dat betekent dat er veel aandacht en service is voor gasten. De lodgemanager heeft altijd interessante en boeiende verhalen die hij/zij met u deelt, want never a dull moment in de bush! Olifanten die zich graag door het kamp verplaatsen en niet schromen om de waterleiding te vertrappen en ja…… dat moet snel opgelost worden. Het centrale deel van de lodge is op een verhoging met spectaculair uitzicht op de waterdrinkplaats, waar wild zijn dorst komt lessen. De getalenteerde chef verzorgt smakelijke maaltijden gedurende dag. Bestel bij de bar een verse vruchtencocktail en instaleer u op een comfortabel bed aan de rand van het (kleine) zwembad. Leg wel een verrekijker naast u want ook vanaf deze plek zijn giraffes, zebra’s en antilopen makkelijk te spotten. ’s Avonds na de safaritocht komt u terug in de huiselijkheid van de lodge waar het kampvuur al is aangestoken. Kijk ook even naar boven om de met duizenden sterren bezaaide hemel eens goed in u op te nemen, dit is Afrika! De lodge is helemaal gebouwd uit milieuvriendelijke ‘groene’ producten en werkt op zonne-energie.

 

Kamertypen:

·         Safaritenten. Op een verhoogt plateau liggen luxe tenten fraai midden in de bush. Uw tent is een combinatie van canvas en steen en heeft een toegangsdeur. Er is een groot 2-persoonsbed en een badkamer met bad en toilet. De dag echt goed beginnen…..stap dan onder de buitendouche. Door het frontale uitzicht op de bush ziet u ook meteen hoe het wild aan een nieuwe dag begint. Tussen de safaritochten kunt u in alle rust relaxen met een goed (safari)boek op uw privépatio.

Voorzieningen
  • Eetgedeelte en bar
  • Uitkijkdek
  • Waterdrinkplaats
  • Zwembad
  • Safaritochten
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën