Thornybush Game Reserve, Waterside Lodge

Zuid-Afrika

Uitzicht en kindvriendelijk zijn troef bij de luxe Waterside Lodge in Thornybush Wildreservaat. In de koele schaduw van bomen en struiken biedt elk huisje vanaf de eigen veranda een weergaloze blik op de bush en een klein meer. Houdt uw verrekijker bij de hand.

Locatie

Thornybush Wildreservaat, vlakbij Hoedspruit, is een weelderig natuurpark (14.000 ha) met savanne en grasland waar talloze dieren leven. Het ligt ingeklemd tussen de wildreservaten Kapama en Timbavati, ten westen van het Kruger Park en biedt een fantastische safari-ervaring. U speurt onder begeleiding van een ranger die het gebied op zijn duimpje kent, naar wilde beesten, waaronder alle dieren van de Big Five. Misschien verschijnt er een olifant met een jong op uw pad, of loopt er in de verte een groep leeuwen voorbij.

Accommodatie

De 20 luxe huisjes met strodak zijn riant. Voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed met muskietennet en een riante badkamer met ligbad en aparte douche. Grote schuifduren openen naar de langgerekte houten veranda met zitje. Alles beschut onder bladerrijke bomen, midden in de bush. U kunt het slechter treffen. Als het u te warm wordt, biedt het zwembad bij de main lodge uitkomst. Op koele winteravonden kruipt u in de lounge bij de receptie dicht bij de open haard terwijl buiten de nachtgeluiden langzaam toenemen. Nog spannender is het als u ’s avonds dineert in de boma, onder een heldere hemel met fakkelvuur. Waterside Lodge is ideaal voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Bij aankomst krijgt elk kind een safari-rugzak en rangers organiseren voor hen speciale gamedrives en wandelingen. Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen, evenals dagelijks een ochtend- en avondsafari. In de tijd tussen de twee safari’s kunt u lekker relaxen of een bushwalk maken met een ranger.

Voorzieningen
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Game drives
  • Safariwandelingen
  • Safari-activiteiten voor kinderen
  • Spa in de nabijgelegen Thornybush Main Lodge

 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën