Sabi Sands Game Reserve, Umkumbe Safari Lodge

Zuid-Afrika

Umkumbe Safari Lodge is gelegen in het exclusieve Sabi Sands Wildreservaat, grenzend aan het beroemde Krugerpark. In dit oudste privé wildpark van Zuid-Afrika, beleeft u onvergetelijke safari’s in open landrovers: dwars door de bush op zoek naar omvangrijk wild. Vooral luipaarden voelen zich hier thuis.

Locatie

Sabi Sands Wildreservaat is een gerenommeerd privé wildpark, dat zijn grenzen deelt met het grote Krugerpark. Door het ontbreken van hekken is er een vrije migratie aan dieren, waaronder de Big Five. Het wildreservaat ontleent zijn naam aan twee belangrijke rivieren die het gebied doorkruisen; de Sabie en de Sand rivier. Umkumbe Safari Lodge ligt aan de oever van de Sand rivier en is bereikbaar via entreepoort Shaws Gate.

Accommodatie

Umkumbe Safari Lodge telt 9 ruime vrijstaande huisjes met een hoog, rieten dak,en 3 kleinere geschakelde kamers. Alle comfortabel ingericht met alles er op en eraan, maar geen overdreven luxe. Boven uw bed (een tweepersoonsbed of twee aparte bedden) hangt een groot muskietennet. Sfeervol en nuttig. In de badkamer is een toilet en douche. Een van de huisjes heeft een douche met apart ligbad en vier huisjes hebben een tussendeur; ideaal voor gezinnen met kinderen. Bij de receptie, het restaurant en de bar zijn houten terrassen vanwaar u uitkijkt op de Sand rivier en haar oevers. Hier, onder schaduwrijke bomen, is ook het kleine zwembad. In de boma treft u geen kristalglazen en wit tafellinnen maar gewoon lekker Afrikaans dineren onder een heldere sterrenhemel met sfeervol fakkelvuur. Schrik niet als u ’s nachts vreemde geluiden hoort. Het zijn waarschijnlijk nijlpaarden of andere dieren die zich in alle rust bij de rivier ophouden en stiekem hun dorst lessen in het zwembadwater. Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden en dagelijks een ochtend- en avondsafari inbegrepen. Na het ontbijt kunt u met de ranger een wandelsafari maken, waar de focus gericht is op klein wild, insecten en flora. Ook inbegrepen maar wel ter plaatse regelen. U kunt bij Umkumbe Safari Lodge niet met uw creditcard betalen. Alle uitgaven die u tijdens uw verblijf maakt, kunt u bij het uitchecken contant in Zuidafrikaanse Randen afrekenen.

 

Voorzieningen
  • Zwembad
  • Restaurant en bar
  • Wifi
  • Game drives
  • Wandelsafari
  • Terras met panoramisch uitzicht
  • Geen creditcard
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën