Swellendam, AfriCamps Kam'Bati

Zuid-Afrika

Het idee van AfriCamps is om de romantiek en de lusten van kamperen te ervaren. In de natuur zijn, volop buiten en (ver) weg van de hectiek en alledaagse chaos van het stadse leven.

Locatie

Bij de boer op bezoek.  AfriCamps Kam’Bati is gelegen op het land van de boerenfamilie Badenhorst. U ziet uitgestrekte graan- en maisvelden en kuddes schapen in het landschap.  In het bosrijke deel, waar de Sonderend en de Breederivier elkaar ontmoeten, treft u 5 luxe tenten vlak bij de rivier. Met de auto bent u in een mum van tijd in Swellendam, op 20 km afstand. 

Accommodatie

Uw tent is voorzien van alle gemakken, waaronder een keuken, douche, toilet, fijne zithoek, airconditioning, elektriciteit, (warm) stromend water en een openhaard. Elke tent heeft twee, extra lange tweepersoonsbedden en een eenpersoonsbed voor maximaal vijf personen. Uw verblijf is op basis van logies. We kunnen voor u ontbijt en lunch/dinerpakketten verzorgen. Een ontbijtmand kost ZAR 110 per persoon (ca. € 6) en een barbecue-pakket met o.a. vlees, boerenworst, kip, salade, aardappel in folie en brood kost ZAR 175 per persoon (ca. 11). Deze worden bij uw tent afgeleverd. Graag bij boeking doorgeven.

 

Kamertypen:

Luxe, gemeubileerde safaritent (55m2)

Voorzieningen
  • Zwemmen
  • Midgetgolf
  • Parkeergelegenheid
  • Kanovaren op de Breederivier
  • Winkeltje/receptie
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën