Mlilwane Wildlife Sanctuary, Reilley's Rock Hilltop Lodge

Swaziland

Luxe elegantie uit een vervlogen tijdperk: Reilley’s Rock Hilltop Lodge is een sfeervolle, voormalige hoeve, hoog gelegen in het Mlilwane Wildlife Sanctuary.

Locatie

In het Mlilwane Wildlife Sanctuary op slechts 3 km van Mlilwane's Rest Camp ligt Mlilwane Hill. De heuvel is omheind voor het fokken van bedreigde en plaatselijk bedreigde antilopen en om de Royal Botanical Gardens met de Gilbert Reynolds Memorial Aloe Garden te beschermen. Op dit bijzondere plekje ligt Reilly’s Rock.

Het gebied is ideaal voor het maken van wandelingen.

Accommodatie

Vlakbij de top van Mlilwane Hill ligt Reilly's Rock Hilltop Lodge, het oorspronkelijke huis van de vroegere Mickey Reilly, nu omgebouwd tot een “schilderachtig koloniale” comfortabele lodge met slechts zes kamer.  Mickey Reilly, een ondernemer die begin 1900 de McCreedy Tin Mines runde, was een kleurrijk figuur over wie veel verhalen de ronde doen.  Zijn zoon, Ted Reilly, groeide hier op en startte hier een natuurproject.

Het oorspronkelijke huis werd gebouwd in 1928.

 

Kamertypes:

Het hoofdgebouw heeft een veranda, van waaruit de 4 tweepersoonskamers te bereiken zijn. Reilly's en Wallis Rooms zijn grotere luxe kamers. Palm en Fern kamers zijn standaardkamers, met een veranda.

Net boven het hoofdgebouw is de Garden Cottage, met twee standaardkamers en een gedeelde lounge. Red Room heeft een dubbel bed en Green Room is de enige twin room beschikbaar op Reilly's Rock. Beide kamers hebben een eigen badkamer met een bad.

Down Gran's Self-Catering Cottage (Max. 7 personen). Op ongeveer 200 meter van Reilly's Rock Hilltop Lodge, nog steeds binnen de botanische tuinen, biedt Down Gran's Self-Catering Cottage een vakantiehuis. Deze cottage is perfect voor wandelaars, vogelspotters, ruiters, mountainbikers en rustige tijd in de natuur. 

Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom in Reilly's Rock.

Voorzieningen
  • Wifi in openbare ruimtes
  • Eetruimte
  • Lounge met televisie
  • Bar

 

  • Fietsverhuur
  • Umphakatsi Cultural Village (Swazidorp)
  • Gamedrives vlakbij

 

Er is geen zwembad bij deze accommodatie.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën