Clarens, St. Ford Country House

Zuid-Afrika

Slapen in een gerestaureerde, zandstenen hoeve uit 1913. Op steenworp afstand van Clarens met op de achtergrond de torenhoge pieken van de machtige Maluti Bergen. Een plaatje!

Locatie

Net buiten het pittoreske Clarens, aan de voet van de majestueuze Maluti Bergen, vindt u St. Ford Country House. Hier vandaan reist u gemakkelijk naar het Golden Gate Highlands National Park of het bergkoninkrijk Lesotho.

Accommodatie

Op een boerderij van bijna 2200 ha in de provincie Vrijstaat, treft u een prachtig onderhouden zandstenen huis met slechts 6 kamers. Vijf ervan bevinden zich in de oorspronkelijke hoeve en de andere kamer is een charmant tuinhuisje met keukentje en badkamer met bad en douche. De kamers in de hoeve verschillen onderling in grootte, maar zijn wat inrichting betreft min of meer hetzelfde. Houten vloeren en hoge plafonds met lambrisering, antieke meubelstukken en grote Perzische vloertapijten dragen bij aan een comfortabele ambiance. Elke kamer heeft een groot tweepersoonsbed dat aangepast kan worden naar twee aparte bedden. Sommige kamers hebben een open haard. Kamers kunnen worden samengevoegd tot een grotere familiekamer, met een eigen veranda.

Voorzieningen
  • Restaurant en bar
  • Tuin
  • Wifi
  • Parkeergelegenheid
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën