Timbavati Game Reserve, Simbavati River Lodge

Zuid-Afrika

Slapen in een luxe safaritent of riante bungalow? Het kindvriendelijke Simbavati River Lodge, gelegen in het Timbavati Wildreservaat, zorgt voor het authentieke safarigevoel.

Locatie

Simbavati River Lodge is gelegen in het noorden van Timbavati Wildreservaat, dat grenst aan het centrale gedeelte van het Krugerpark. Er zijn geen hekken tussen de twee wildparken, zodat de dieren zelf hun leefwereld kunnen uitkiezen. Timbavati is het enige wildreservaat waar de zeldzame witte leeuw in de vrije natuur voorkomt. Behalve leeuwen leeft hier veel wild waaronder luipaarden, neushoorns, buffels, olifanten en ruim driehonderdzestig vogelsoorten.

Accommodatie

De luxe safaritenten en riante bungalows van Simbavati River Lodge staan langs de waterrijke Nhlaralumi rivier, die in de wintermaanden langzaam verandert in een droge rivierbedding. De receptie, het restaurant, de lounge en bar bevinden zich in de main lodge, waar ook een groot panoramaterras is. Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen, evenals dagelijks een ochtend- en avondsafari. In de tijd tussen de twee safari’s kunt u genieten van de faciliteiten van Simbavati River Lodge, zoals het zwembad en de Spa.  

Kamertypen:

  • Luxury Safari Tent. U slaapt in een van de 8 grote tenten. Allemaal met twee aparte bedden en aan de achterkant een badkamer met toilet, ligbad en douche. Bij sommige tenten is de douche binnen en het ligbad buiten, bij andere andersom. Op het grote terras voor uw tent, kunt u vanuit uw luie stoel naar de rivier turen. Met geluk ziet u wilde dieren op de oever.

 

  • Family Chalet. Deze 3 grote bungalows liggen bij de main lodge en zijn vooral bedoeld voor gezinnen met kinderen (van alle leeftijden). Elke bungalow heeft twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en/of twee aparte bedden. Dat kan onderling verschillen. In de ruime badkamer vindt u een toilet, ligbad en aparte douche. Grote glazen schuifdeuren openen naar het terras met uitzicht op de rivier. De family chalets zijn voor maximaal 4 tot 5 personen.
Voorzieningen
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Wifi
  • Game drives
  • Safariwandelingen
  • Spa
  • Kinderprogramma

 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën