Hluhluwe-Imfolozi Park, Rhino Ridge Safari Lodge

Zuid-Afrika

Pure safariverwenning en optimale luxe in Hluhluwe-Imfolozi Park. Rhino Ridge Safari Lodge ligt op een top plek! Fraai gelegen op een bergrand met spectaculair zicht op de omringende natuur. In de verte zwerven dieren in het groene landschap, zoals neushoorns, olifanten en zebra’s.

Locatie

Rhino Ridge is een privé wildreservaat gelegen aan de westelijke rand van het Hluhluwe-Imfolozi Park. De weg ernaar toe is moeizaam en niet altijd even goed aangegeven. U rijdt grotendeels over een slecht geasfalteerde weg met scheuren en gaten. De laatste kilometers rijdt u op een onverharde weg, dwars door een rivierbedding, zigzag de bergrand op. Rekent u op ongeveer anderhalf tot twee uur rijden vanaf de toegangspoort Memorial of Nyalazi.

Accommodatie

Een open haard, lokale Afrikaanse (schilder)kunst en reusachtige natuurfoto’s in het interieur met frisse kleuren in de stoffering. Rhino Ridge Safari Lodge is een plaatje! De gehele inrichting en aankleding, van zowel de kamers als het hoofdgebouw, is sfeervol en warm. Veel hout, staal, steen in een palet van overwegend donkergrijs en wit. Het kloppende hart van deze luxe lodge bevindt zich in het hoofdgebouw, waar ook de receptie, het restaurant, de bar en de sfeervolle lounge zijn. Plafondhoge muren van glas laten volop zonlicht binnen en op het langgerekte panoramadek buiten, staan tafels en stoelen zodat u tijdens het ontbijt, lunch of diner optimaal kunt genieten van onbelemmerd uitzicht. Uiteraard is uw kamer van alle moderne comfort voorzien, zoals een uitgebreide badkamer met toilet, tweepersoonsdouche en een zithoek.

 

Kamertype:

 

  • Safari Room. Deze 8 kamers bevinden zich in een twee-onder-een kap-huisje, elk met een eigen badkamer, groot tweepersoonsbed en een veranda.

 

  • Safari Family Room. 4 kamers hetzelfde als de Safari Room maar met elk twee slaapkamers. Maximaal 4 personen.

 

  • Luxury Bush Villa. Deze 8 villa’s zijn een stuk groter dan de Safari Room. Naast een open haard, een grote lounge, is vooral de badkamer een blikvanger. De tweepersoonsdouche is uitgebreid met een modern ligbad. En alsof dat nog niet luxe genoeg is; op het terras geniet u vanuit uw dompelbad van weergaloos uitzicht.
Voorzieningen
  • Restaurant
  • Winkeltje
  • Receptie
  • Zwembad
  • Gamedrives in het Hluhluwe-Imfolozi Park
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën