Krugerpark privé concessie, Rhino Post Safari Lodge

Zuid-Afrika

Rhino Post Safari Lodge is een luxe overnachtingsplek in de wildernis van het Krugerpark, gelegen aan de oevers van de Mutlumuvi rivierbedding.

Locatie

Rhino Post Safari Lodge is het luxe basiskamp van Rhino Walking Safaris, gelegen in een 12.000 ha privé concessie in het Krugerpark, zo’n 10 km noordelijk van Skukuza. Vanuit de lodge aan de Mutlumuvi rivierbedding worden avontuurlijke gamedrives en safariwandelingen gemaakt, dwars door de bush. In tegenstelling tot wat de naam suggereert, wandelt u niet mèt een neushoorn aan uw zijde, maar de kans bestaat uiteraard dat u in oog in oog komt te staan met deze gepantserde viervoeter of een van zijn Big Five maatjes. Door het ontbreken van hekken, migreert het wild onbelemmerd door de concessie en het aangrenzende Sabi Sands Wildreservaat.

Accommodatie

Het hart van Rhino Post Safari Lodge is het grote houten hoofdgebouw, waar zich de receptie, de lounge, het restaurant en bar met panoramadek bevindt. Achter het hoofdgebouw ligt het zwembad met zonneterras. Aan de andere kant van het hoofdgebouw leidt een houten looppad u naar 8 prachtige huisjes op palen, verscholen tussen schaduwrijke bomen en dicht struikgewas.

 

Elk huisje heeft een groot tweepersoonsbed met ernaast de grote badkamer met vrijstaande badkuip en douche. Buiten vindt u een tweede douche. Er is elektriciteit en een plafond ventilator zorgt voor verkoeling. ’s Avonds creëert een muggennet om uw bed een sprookjesachtige sfeer. Grote glazen schuifpuien geven u toegang tot het langgerekte terras met een zitje. Heerlijk om weg te dromen en te genieten van het uitzicht op de rivierbedding. De huisjes zijn voldoende van elkaar verwijderd om privacy te waarborgen. Mocht u ongerust worden van de geluiden van de wildernis, pak dan gewoon even de telefoon op uw nachtkastje. U bent ècht niet de eerste gast die naar de receptie belt. ’s Avonds na het diner wordt u sowieso door de ranger naar uw huisje gebracht.

Op een paar uur lopen ligt Plains Camp, met slechts 4 tenten. Plains Camp kan alleen in combinatie met Rhino Post Safari Lodge worden gereserveerd. Een onvergetelijke ervaring is de Sleep Out, waarbij uw bed direct onder de sterrenhemel wordt geplaatst (vooraf reserveren is vereist, weersomstandigheden voorbehouden).

Voorzieningen
  • Restaurant en bar
  • Zwembad
  • Panoramadek
  • Gamedrives
  • Rhino Walking Safari
  • Sleep Out

 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën