Hazyview, Plumbago Guesthouse

Zuid-Afrika

Charmant en intiem guesthouse, hooggelegen op een avocado-en bananenplantage, net buiten Hazyview. Vanaf het strak onderhouden gazon met groot zwembad, ziet u in de verte het Krugerpark.

Locatie

Zo’n 10 minuten rijden vanaf Hazyview komt u langs talrijke plantages en fruitgaarden. Eén ervan is een avocado- en bananenplantage. Op deze mooie plek heet de familie Robertson u van harte welkom in Plumbago Guesthouse. Het wildrijke Krugerpark en de beroemde Panoramaroute liggen in de buurt.

Accommodatie

Plumbago Guesthouse is een klein natuurjuweel, vernoemd naar de blauwe klimplant plumbago (bij ons bekend onder de naam ‘mannentrouw’). Voorbij de ijzeren toegangspoort, langs weelderige bougainvilles en een keurig gekortwiekt gazon, bereikt u het grote huis. Hier is ook de receptie, het restaurant en de lounge. De sfeer is koloniaal-chique met oude schilderijen aan de wand, grote vloertapijten en veel antiek in het interieur. U overnacht in een van de drie charmante tuinhuisjes, ingericht in warme kleuren, compleet voorzien van alle comfort en ingetogen luxe. Uiteraard met eigen badkamer met douche en toilet. Één van de tuinhuisjes heeft een badkamer met ligbad en douche. Er is ruimte voor een extra bed. Maximaal 3 personen.

 

Blikvanger buiten op het gazon, is het grote zwembad met wat ligstoelen en parasols. Dit is de plek om heerlijk te ontspannen en uw blik af te wenden naar de horizon. Kijk, daar in de verte ligt het Krugerpark.

Voorzieningen
  • Restaurant en bar
  • Zwembad
  • Gamedrives in het Krugerpark
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën