Sabi Sands Game Reserve, Notten's Bush Camp

Zuid-Afrika

Geen elektriciteit en telefoonbereik maar parafine lampen, kaarslicht en fakkels. Notten’s Bush Camp is een intiem en authentiek safarikamp, gelegen in het exclusieve Sabi Sands Wildreservaat. Dé safariplek om het moderne stadsleven even te ontvluchten en in open landrovers dwars door de bush op zoek te gaan naar beestachtig wild. De familie Notten en hun goedlachse staff ontvangen u met warme gastvrijheid.

Locatie

Sabi Sands Wildreservaat is een gerenommeerd privé wildpark, dat zijn grenzen deelt met het grote Krugerpark. Door het ontbreken van hekken is er een vrije migratie aan dieren, waaronder de Big Five. Notten’s Bush Camp ligt in het uiterste noordoosten van Sabi Sands en is gemakkelijk bereikbaar met de auto vanuit Hazyview en Skukuza restcamp. Vliegen kan ook, vanuit o.a. Johannesburg en Skukuza airport.

Accommodatie

Notten’s Bush Camp is al decennia een begrip. Gilly en Bambi zijn alweer de vierde generatie familie Notten, die met hart en ziel gasten ontvangt in hun authentieke safari kamp. Het hele kamp wordt daarbij verlicht met parafine lampen, kaarsen en fakkels. Elektriciteit (en telefoon) is slechts aanwezig bij de receptie en dus dé ontmoetingsplek voor het opladen van camera’s en mobiele apparaten. De sfeer is heerlijk down-to-earth, huiselijk in de bush, zal ik maar zeggen. De 6 huisjes liggen verspreid onder de beschutte takken van Afrikaanse ebbe- en marulabomen. Ze zijn stuk voor stuk groot en compleet, met in de badkamer een ligbad en aparte douche (sommige ook nog een buitendouche). Een plafondventilator zorgt voor verkoeling. Een van de huisje is groot genoeg voor een gezin met kleine kinderen (vanaf 6 jaar). Grote glazen schuifdeuren openen naar de veranda, waar vandaan u vrij zicht heeft op een grote open vlakte. Ziet u daar in de verte een kudde beesten grazen? Met de verrekijker erbij ontdekt u of het wildebeesten of buffels zijn. Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden, frisdrank, koffie, thee en lokale alcoholische dranken inbegrepen, net als dagelijks een ochtend- en avondsafari. Na het ontbijt kunt u met de ranger een wandelsafari maken, waar de focus gericht is op klein wild, insecten en flora. Ook inbegrepen maar wel ter plaatse regelen.

 

Voorzieningen
  • Zwembad
  • Restaurant en bar
  • Game drives
  • Wandelsafari
  • Terras met panoramisch uitzicht
Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën